НЯМА КРАЙ: Бабаит преби зверски съпругата си във Враца

Темида

НЯМА КРАЙ: Бабаит преби зверски съпругата си във Враца

12741
на 03.06.2024
НЯМА КРАЙ: Бабаит преби зверски съпругата си във Враца
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

38-годишен мъж, обвиняем за побой, закана за убийство и неизпълнение на Заповед за защита от домашно насилие, остава в ареста. Това съобщиха от Районна прокуратура – Враца.

препоръчано

От държавното обвинение посочват, че на 28 май във Враца обвиняемият нарушил заповедта, с която му се забранявало да приближава съпругата си и жилището ѝ на разстояние на по-малко от 100 метра за срок от 12 месеца.

Обвиняемият обаче се заканил с убийство на половинката си, опрял нож в шията и ѝ извадил пистолет. Нанесъл ѝ удари с ръце и крака по главата и различни части на тялото. 

Жената е със средна телесна повреда и временно опасност за живота, посочват от прокуратурата. 

38-годишният мъж е осъждан за различни умишлени престъпления, включително и тежки. Има множество криминални регистрации и висящо производство, съобщават още от държавното обвинение. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Ето го топ хороскопа на Алена за вторник - денят е успешен за Овните и емоционален за Скорпионите САМО В ПИК: Ето го топ хороскопа на Алена за вторник - денят е успешен за Овните и емоционален за Скорпионите
ПИК TV x
Георги Харизанов пред ПИК TV: За каква антикорупция говорим?! Асен Василев влезе с една гарсониера в политиката, а осъмна собственик на голяма сграда в центъра на София (ВИДЕО) Георги Харизанов пред ПИК TV: За каква антикорупция говорим?! Асен Василев влезе с една гарсониера в политиката, а осъмна собственик на голяма сграда в центъра на София (ВИДЕО)
ново
Днес: 106
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК