НЯМА КРАЙ! Пламна вилната зона на Отец Паисиево, горят къщи, евакуират хората

Региони

НЯМА КРАЙ! Пламна вилната зона на Отец Паисиево, горят къщи, евакуират хората

90454
на 16.07.2024
НЯМА КРАЙ! Пламна вилната зона на Отец Паисиево, горят къщи, евакуират хората
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Огромен пожар се е разразил в калояновското село Отец Паисиево. На място е кметът на общината Младен Кичев, който посреща пожарните. Гори вилната зона.

препоръчано

Вече има изпепелени вили, евакуирани са хора.

„Огънят е голям, има опасност да тръгне към гората, а стигне ли дотам, ще унищожи всичко“, коментира кметът пред журналисти.

Само до вчера той, пожарникари, военни и доброволци, в продължение на 4 денонощия, се бореха с огромен пожар край селата Песнопой и Иван Вазово. В същото време стихия бушуваше и в съседното село Михилци, в община Хисаря.

Днес, когато всичко е потушено, огънят лумна наново на други места.

От пожарната съобщиха, че в момента пожари има и в триъгълника село Каравелово, Богдан и река Стряма. Гори голяма площ, предимно сухи треви.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 73
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК