Вход
София
Времето в София -3 o C

Няма край: Ретрограден Меркурий носи бум на кражби и развалени коли

ИЗВЪНРЕДНО
ПОЛОЖЕНИЕ
Излекувани: 20
Починали: 8
Заразени: 412

Няма край: Ретрограден Меркурий носи бум на кражби и развалени коли

Движението на най-близката до Слънцето планета ще ни носи нещастие до 28-о число
на 14.03.2019
70907
3
Няма край: Ретрограден Меркурий носи бум на кражби и развалени коли
Автор: "Ретро"
14.03.2019
3
70907

Почти целият март месец минава под знака на първия за годината ретрограден Меркурий, който ще продължи да ни владее до 28-о число, в знак Риби, между градусите 29 и 16.

 

Планетата Меркурий е най-близката планета до Слънцето. Тя обикаля по елипсовидна орбита Слънцето и пълното ѝ завъртане отнема 88 дни. Меркурий управлява мисълта и всички сфери и органи на комуникацията. В този период бъдете внимателни, преценявайте добре какво и на кого говорите или пишете, съветват астролозите. Съществува тенденция, че всичко, което би могло да бъде разбрано неправилно, ще бъде именно така изтълкувано.

Избягвайте да подписвате важни документи и не стартирайте нови дела. Очаквайте хаос в комуникациите, пощите, техниката и транспортните средства. Бъдете по-внимателни и пазете личните си вещи. Загуба или неразбирателство между хората ще бъде съвсем възможно. Децата ще бъдат по-разсеяни и нервни, проявете разбиране и търпение към тях. Не купувайте нови стоки, особено свързани с техниката. Отложете ремонта на колата си за друг период. Бъдете търпеливи и използвайте времето за това, което трябва.

Сега е моментът да се върнете към недовършени проекти и поправяне на допуснати в миналото грешки. Ако нещо е било неразбрано или направено не както трябва, сега се вгледайте добре и ще видите начин да го направите по-добре. Сега можете да прозвъните обявите за работа, по които сте кандидатствали и нямате обратна връзка. Периодът е благоприятен за връщане на стари дългове и изясняване на отношения, които са били отлагани във времето. Потърсете правата си като продължение на недовършена работа. Всичко, което правите като продължение на създадена вече ситуация, ще бъде успешно.

Ретрограден Меркурий в знак Риби ще донесе на хората желание за духовно извисяване и поглед на живота от гледната точка на онази сила, която движи света извън нас и нашите усилия, казват специалисти по астрология.

Съчетанието между Меркурий и Нептун, или знак Риби, ражда голямата илюзия, подплатена с безброй мечти, розови планове и усещания, които имат вероятността да стигнат далеч от реалността. Ще бъде добре да успеем в този период да вземем от гостуването на Меркурий в знак Риби интуицията и да я използваме в реализиране на реални планове и цели. Напрегнатият аспект с Юпитер ще даде подтик да търсим собственото си извисяване и развитие чрез повече осъзнаване, приемане, разбиране, съчувствие, смирение и покой.

Периодът на ретроградност няма да засегне родените при ретрограден Меркурий, защото те умеят да се справят с тази енергия. Същите могат спокойно да продължат делата си, но все пак да имат предвид, че са заобиколени от хора, на които фазата на ретроградност влияе. Най-силно това ретроградно движение на Меркурий ще бъде усетено от родените във втора и трета декада Риби, Раци и Скорпиони. Оставете хаоса да подреди по най-добрия начин делата ви. Бъдете сигурни, че това, което се случва, е най-доброто за вас, апелират астролозите. До края на годината ретроградно движение на Меркурий ще има общо три пъти. Следващото ще е от 9 юли до 30 юли, а последното - между 1 и 18 ноември.

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Смятате ли, че държавата в лицето на Бойко Борисов, кабинета, проф. Мутафчийски и целия извънреден щаб се справя адекватно с коронавируса?
Общо гласували: 33785
архив

Брокер лежи в болница. Сестрата му мери температурата. - Колко е, сестра? - пита той. - Тридесет и девет. - Когато стигне четиридесет, продавайте.

 

няма нови новини
Днес: 39
hot
най-четени новини в момента
сега
2717
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Ген. Мутафчийски: Заразените са 412, а излекуваните 20 - има случай и в Русе (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА)
x
ПОЧИТ: Загиващата оживяла - отбелязваме деня на преподобна Мария Египетска, черпи и много старо име
x