НЯМА МАЙТАП: Американец искал да убие Тръмп с... мотокар

СВЕТЪТ ДНЕС

НЯМА МАЙТАП: Американец искал да убие Тръмп с... мотокар

6211
на 03.12.2018
НЯМА МАЙТАП: Американец искал да убие Тръмп с... мотокар
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Жителят на щата Северна Дакота Грегъри Лингънг призна вината си, че е откраднал мотокар, с който е възнамерявал да преобърна лимузината на американския президент Доналд Тръмп, съобщава вестник "Хил", цитиран от Нова телевизия.

препоръчано

42-годишният мъж беше арестуван през септември 2017 г. Той е проникнал на частна територия, откъдето е откраднал мотокара, а след това е тръгнал по пътя, по който е минавал маршрутът на президентския кортеж. Прокуратурата смята, че Лингънг е искал да извърши покушение срещу стопанина на Белия дом.

Той е възнамерявал да се доближи до лимузината, да я преобърне, да са добере до президента и да го убие, се казва в изявлението на правоохранителните органи. Този ден Тръмп е посетил Северна Дакота и се е срещнал с ръководството и работниците в нефтопреработващ завод.

Защитата на Лингънг твърди, че по това време той се е намирал в "дълбока емоционална криза", а сега преминава курс по психотерапия в затвора.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Ето го топ хороскопа на Алена за вторник - денят е успешен за Овните и емоционален за Скорпионите САМО В ПИК: Ето го топ хороскопа на Алена за вторник - денят е успешен за Овните и емоционален за Скорпионите
ПИК TV x
Георги Харизанов пред ПИК TV: За каква антикорупция говорим?! Асен Василев влезе с една гарсониера в политиката, а осъмна собственик на голяма сграда в центъра на София (ВИДЕО) Георги Харизанов пред ПИК TV: За каква антикорупция говорим?! Асен Василев влезе с една гарсониера в политиката, а осъмна собственик на голяма сграда в центъра на София (ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК