Няма прошка! След преврата Ердоган иска да върне смъртното наказание

СВЕТЪТ ДНЕС

Няма прошка! След преврата Ердоган иска да върне смъртното наказание

16148
на 16.07.2016
Няма прошка! След преврата Ердоган иска да върне смъртното наказание
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Конституционният съвет на Турция ще обсъди днес връщането на смъртното наказание в страната в светлината на опита за военен преврат, предаде ТАСС.

препоръчано

На пресконференция в Анкара премиерът Бинали Йълдъръм заяви: Смъртното наказание е отменено в Турция. Днес ще се събере Конституционният съвет, който заедно с партиите ще обсъди въпроса за целесъобразността от връщане на тази наказателна мярка.

Премиерът съобщи, че са арестувани 2800 военнослужещи, в това число висши военни чинове. В пуча са загинали 161 души и 1440 са били ранени, без да се броят жертвите сред превратаджиите. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО) УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО)
ново
Днес: 65
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК