НЯМА СПИРКА: Азис с нова корекция - напомпаха му бицепси като на културист (ВИДЕО)

ГАЛЕРИЯ ШОУ

НЯМА СПИРКА: Азис с нова корекция - напомпаха му бицепси като на културист (ВИДЕО)

28684
на 30.07.2020
НЯМА СПИРКА: Азис с нова корекция - напомпаха му бицепси като на културист (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Два месеца след последната му визита при пластичния хирируг Николай Георгиев, Азис пак легна на операционната маса, научи ПИК.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Този път изпълнителят на "Тясно" се подложи на корекция, след която си тръгна от клиниката с бицепси, почти като на културист.

Чалга кралят е известен с маниакалното си желание да се сдобие с релефна фигура и от няколко години неуморно работи по въпроса във фитнес залата. Понякога обаче прибягва и до по-лесния начин. Преди 9 години д-р Георгиев уголеми гърдите му, а днес му оформи и бицепси със специален гел.

"Оформяне и уголемяване на бицепс със специален материал на основата на гел от хиалуронова киселина. Само след 30 минути интервенция спестяваш години блъскане и труд в залата", доволен е Васко.

Той добави, че се е решил на процедурата, защото ръцете му били "слабото звено". "В никакъв случай не искам да омаловажавам резултатите от фитнеса, напротив! Тренировките са адски важни и полезни, но при мен ръцете бяха най-слабото звено и каквото и да правех не растяха. Тук се намеси моят месия - д-р Николай Георгиев. Този художник на медицината за пореден път доказва, че е пръв сред всички! Вече не остана май нещо да не ми е оперирал", каза още Азис.

В края на май хирургът му клъцна и ушите чрез т.нар аурикулопластика - процедура, чрез която се подобрява формата на слуховия орган. Д-р Георгиев намали размера на Васковите уши. Меката им част бе увиснала, най-вероятно заради тежките обици, които той носеше в миналото си.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 25
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК