Няма шанс да надприказвате тези две зодии

Животът днес

Няма шанс да надприказвате тези две зодии

10458
на 23.11.2021
Няма шанс да надприказвате тези две зодии
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Всеки има поне по един приказлив приятел, от който трудно може да се вземе думата. А замисля ли ли сте се, че може да има закономерност между приказливите личности и астрологията?

препоръчано

Астролозите се установили, че има няколко зодиакални знака, които се отличават със забележително дар слово, пише каналът "Видео хороскоп" във vbox7. Ето и кои са бъбривците на зодиака:

Близнаци

Не е изненадващо, че Близнаците са невероятно приказливи. Те имат страшно много интереси и хобита и обожават да споделят с другите това, което знаят. Най-значимият начин за създаване на връзка с Близнаците е чрез дълги разговори върху идеи и теории.

Овен

Овните са вълнуващи и мнителни хора - ако имат какво да кажат, няма да се поколебаят да го направят. Те също искат да бъдат изслушани, така че ще продължат да говорят, ако се почувстват игнорирани.

Те искат да задържат вниманието върху себе си и ако говоренето за продължително време е начинът, нека бъде така - макар че това вероятно ще включва хаотично прескачане от една тема на друга.

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 май - Близнаците да си наложат спокойствие, Козирозите да се пазят от скандал с брачната половинка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 май - Близнаците да си наложат спокойствие, Козирозите да се пазят от скандал с брачната половинка
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК! Слави събра 1000 души на среща в Пловдив (ВИДЕО/СНИМКИ) ПЪРВО В ПИК! Слави събра 1000 души на среща в Пловдив (ВИДЕО/СНИМКИ)
ново
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК