Обама се срещна с Раул Кастро в Хавана (обновена)

СВЕТЪТ ДНЕС

Обама се срещна с Раул Кастро в Хавана (обновена)

5140
на 21.03.2016
Обама се срещна с Раул Кастро в Хавана (обновена)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Американският президент Барак Обама и кубинският му колега Раул Кастро се срещнаха в Двореца на революцията в Хавана за исторически разговори за прекратяване на напрежението между двете страни. 

препоръчано

Обама, който се среща с Кастро за трети път, е първият американски президент в Куба от 1928 г.

При пристигането си в Двореца на революцията, американският държавен глава беше посрещнат от военен оркестър. Двамата с Кастро разговаряха на фона на саксии с високи тропически растения и знамената на двете държави.

свързани новини

САЩ все още трябва да вдигне своето дългогодишно икономическо ембарго срещу Куба, докато властите в Хавана все продължават да са критикувани за ограничаването на някои от основните човешки свободи. Но въпреки своите различия двамата лидери посочиха, че са готови да загърбят конфликта на двете държави от времето на Студената война и да работят за завършване на процеса по подобряване на отношенията им.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО) УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО)
ново
Днес: 58
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК