Обама: Тръмп е ревльо

Америка

Обама: Тръмп е ревльо

9549
на 14.10.2016
Обама: Тръмп е ревльо
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Президентът на САЩ Барак Обама заяви, че кандидатът за поста от Републиканската партия Доналд Тръмп се държи като „ревльо“, който знае, че ще загуби изборите и сега цели „да ги принизи колкото се може повече“, пише The Washington Times, цитиран от "Фокус".
Според Обама Тръмп „само си измисля извинения защо губи“. „Винаги ми е интересно да гледам хора, които говорят , но не действат. Не се правят извинения – действа се“, добави президентът на САЩ. 
Обама също се присмя на Тръмп за това, че е „човек от народа“. „Как така той изведнъж започна да се прави на популист? Стига! Виж собствения си живот“, посочи той. 

препоръчано

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да внимават със спечелените пари, Ракът и Лъвът рискува с изневерите САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да внимават със спечелените пари, Ракът и Лъвът рискува с изневерите
ПИК TV x
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Познавачът на ДПС Петър Бояджиев с шокиращи откровения: Доган е успешен проект на Русия. Винаги е бил измамник и е най-големият вредител на България (ВИДЕО) ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Познавачът на ДПС Петър Бояджиев с шокиращи откровения: Доган е успешен проект на Русия. Винаги е бил измамник и е най-големият вредител на България (ВИДЕО)
ново
Днес: 8
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК