Обвиненият за убийството на швейцарския бизнесмен в Кладница се изправя пред съда

Темида

Обвиненият за убийството на швейцарския бизнесмен в Кладница се изправя пред съда

9899
на 16.08.2022
Обвиненият за убийството на швейцарския бизнесмен в Кладница се изправя пред съда
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Обвиненият за убийството на швейцарския бизнесмен Удо Ланге се изправя пред съда. От държавното обвинение днес ще поискат 57-годишният Борислав Панев да бъде задържан за постоянно. Той е близък до семейство, дори работил в бизнеса им с пекарни.

препоръчано

Ланге беше убит на 11 август в дома си в село Кладница. Мотивът за престъплението е личен, обясниха още вчера разследващите. По наша информация става дума за любовна връзка между жената на убития и задържания. Експертизи трябва да установяват какво точно е оръжието на престъплението. Известно е само, че е бил пробит белият дроб на Ланге, който имал и рана на врата.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 75
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК