Обвиниха прокурорски син за зверската катастрофа на бул. "България"

ЧАС ПИК

Обвиниха прокурорски син за зверската катастрофа на бул. "България"

13356
на 25.04.2014
Обвиниха прокурорски син за зверската катастрофа на бул. България
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Синът на обвинителя от Софийската градска прокуратура Венцислав Андреев - Бисер, е виновен за адската катастрофа на бул. "България" през август 2011 г., в който загинаха двама души. Това се доказва от назначената комплексна съдебно-медико-автотехническа експертиза, съобщи "Телеграф", като се позова на запознати с разследването.

препоръчано

Трагедията стана след полунощ на 5 август 2011 г. на бул. "България" в района на спирката на градския транспорт на пл. "Ручей".

Тогава 21-годишният Бисер блъска с беемвето си лек автомобил "Ауди", който се движел в съседната лента. При удара двете возила се завъртат и помитат 39-годишната Паола Тодорова и 34-годишният й приятел Николай Спасов. Жената умира в линейката, а мъжът издъхва в болницата.

Според вещите лица именно беемвето на Андреев е навлязло в опасната зона на "Аудито", а неговият водач не е могъл да реагира навреме.

Експертите са категорични, че беемвето се е движело с превишена скорост, несоъбразена с пътните условия. Очаква се делото да продължи в началото на идната седмица.

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Боровец: Аз съм зависим само от Господ (НА ЖИВО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Боровец: Аз съм зависим само от Господ (НА ЖИВО)
ново
Днес: 78
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК