Обвиниха служител на Скотланд ярд в тероризъм

Европа

Обвиниха служител на Скотланд ярд в тероризъм

4994
на 11.07.2020
Обвиниха служител на Скотланд ярд в тероризъм
Автор:   ПИК

Полицията в Лондон повдигна пет обвинения срещу свой служител, едно от които е за тероризъм, съобщи вчера Скотланд ярд.

препоръчано

В съобщението, цитирано от БТА, се посочва, че 21-годишният Бенджамин Ханам е обвинен, че в периода 17 декември 2016 г. - 1 януари 2018 г.е бил член на крайнодясното националсоциалистическо движение "Национално действие".

През 2017 г. на два пъти попълвал формуляри, за да постъпи в полицията, но не споменал за бившето си членство в "Национално действие", което е в списъка на забранени организации по закона за тероризма от 2000 г.

В тази връзка срещу Ханам са повдигнати обвинения за даване на неверни данни. Освен това, мъжът е обвинен и в държане на непристойни детски снимки.

Над 200 действащи полицаи във Великобритания имат присъди за престъпления, включващи нападение, обир, притежание на дрога и жестокост спрямо животните, допълни Скай нюз.

Сподели:
Бомба x
Учени доказаха коя е правилната страна за сън в леглото Учени доказаха коя е правилната страна за сън в леглото
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Пламен Николов представя кабинета на ИТН официално - остава министърът по ромските въпроси. Тошко Йорданов: Петър Илиев ще осъди всеки, който го нарече плагиат (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV: Пламен Николов представя кабинета на ИТН официално - остава министърът по ромските въпроси. Тошко Йорданов: Петър Илиев ще осъди всеки, който го нарече плагиат (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 286
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това