ОБИДНО! Концертът на Стинг в Пловдив започна с грозна гавра! Меломаните в потрес (СНИМКИ)

Региони

ОБИДНО! Концертът на Стинг в Пловдив започна с грозна гавра! Меломаните в потрес (СНИМКИ)

61512
на 19.06.2018
ОБИДНО! Концертът на Стинг в Пловдив започна с грозна гавра! Меломаните в потрес (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Античният театър буквално се пука по шевовете. Стотици се стекоха в трепетно очакване да видят любимата си музикална звезда Стинг на живо под тепетата. 

препоръчано

На сцената вече се качиха британският изпълнител и реге гурото Шаги и гласовете им озвучиха Стария град на Пловдив. Звездният музикален спектакъл обаче започна с организационен фал. 

Оказа се, че има сериозен проблем с местата. Секторите вече са препълнени, а все още има хората, които влизат на античния стадион. Всички централните места, за които меломаните трябваше да бръкнат надълбоко в джоба си, вече са заети.

Всички, които прииждат и със скъп билет биват отпращани към крайните сектори, тъй като само в тях все още има останали седалки. Има и огромно количество правостояща публика. 

"Недоволна съм, платила съм толкова пари за централно място, а сега всичко в сектора е заето и трябва или да стоя права или да седна съвсем в края", казва пловдивчанка пред "Трафик Нюз".

Въпреки нервите обаче, настроението на Античния е повече от приповдигнато и всички са вперили поглед в любимата си музикална звезда. На концерта бе забелязан и кметът Иван Тотев, който се слави като почитател на рок жанра. 

свързани новини

Сподели:
Бомба x
Ето по какви мръсни игрички в секса си падат мъжете и жените Ето по какви мръсни игрички в секса си падат мъжете и жените
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV: Мистериозен инцидент шашна столичани на Орлов мост (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV: Мистериозен инцидент шашна столичани на "Орлов мост" (ВИДЕО)
ново
Днес: 4
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това