"Обичам те, Ахмед Доган!"

Акценти

"Обичам те, Ахмед Доган!"

383609
на 08.07.2024
Обичам те, Ахмед Доган!
Автор:   Стоян Тончев

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Пробиха ни от сутринта ушите с лирически отклонения, преструвки и лицемерие. Накрая в един глас крещят: “Обичам те, Ахмед Доган!”.

Истината е, че партиите са в криза. Раздират се отвътре, помежду си, не могат да излъчат редовно правителство и са с рекордно ниска представителност. Одобрението на парламента е под 10%.

Властта е легална (не абсолютно), но със сигурност нелегитимна.

България е нестабилна, вътрешнополитически разклатена, а Главчев е нещо като подсекретарка на Борисов.

Доган със сигурност си дава сметка, че без Пеевски е приключен. Пеевски без ДПС (Доган) се обезсмисля. Те са си взаимно важни и свързани.

Но краят за “дерибеите” идва. Ще “изгорят” и други интриганти покрай развилата се ситуация, приличаща на сапунена опера, но в следващите й епизоди.

Сега се очаква да има привидно затишие. В другия случай войната ще бъде безмилостна.

Стоян Тончев
 
 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО) УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО)
ново
Днес: 28
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК