Областният управител на Варна: Гледах как спасяват дете, което "ходеше по водата"

ЧАС ПИК

Областният управител на Варна: Гледах как спасяват дете, което "ходеше по водата"

4210
на 20.06.2014
Областният управител на Варна: Гледах как спасяват дете, което ходеше по водата

Иван Великов изключва вариант за ново бедствие днес

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Преди малко разговарях с метеоролози към БАН и те ме увериха, че очакваната втора приливна вълна най-вероятно няма да се състои, каза по Тв7 областният управител на Варна Иван Великов.

препоръчано

И в момента в морския град продължава да вали дъжд, но според управника той ще отслабва. Учените му казали, че дебитът в момента не е повече от 2 литра на квадратен метър, което изключвало варианта за ново бедствие.

"Имам официална информация за девет, не 12 души," каза Великов. Според него всички те са се удавили, нямало ударени от гръм, каквито информации се бяха появили в началото. Той самият присъствал на спасяването на дете, което "ходело по водата"

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК