Облаци затулват слънчевото утро, вечерта от запад идва дъжд, но по морето става за плаж (КАРТИ)

Акценти

Облаци затулват слънчевото утро, вечерта от запад идва дъжд, но по морето става за плаж (КАРТИ)

32446
на 09.09.2024
Облаци затулват слънчевото утро, вечерта от запад идва дъжд, но по морето става за плаж (КАРТИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Атмосферното налягане днес ще продължи да се понижава и ще бъде по-ниско от средното за месеца.

препоръчано

От нощта над по-голямата част от страната ще бъде ясно и тихо. През деня ще бъде предимно слънчево. След обяд облачността от запад ще се увеличава и вплътнява, вечерта в западните райони ще започнат валежи от дъжд. Ще духа слаб вятър от югоизток, който вечерта в западната част от Дунавската равнина ще се ориентира от запад-северозапад. Максималните температури ще бъдат между 27° и 32°, в София - около 28°.

В планините ще е предимно слънчево. След обяд от запад облачността ще се увеличава и вплътнява и вечерта в западните масиви ще започнат валежи от дъжд. Ще духа слаб до умерен юг-югозападен, по билата - запад-северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 22°, на 2000 метра - около 14°.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб вятър от югоизток. Максимални температури: 24°-27°. Температурата на морската вода е 25°-26°. Вълнението на морето ще отслабне и ще бъде 2-3 бала, съобщават от НИМХ.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО) Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО)
ново
Днес: 97
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК