Обожаван от милиони телевизионен водещ: Не ми остава много време

Шоу свят

Обожаван от милиони телевизионен водещ: Не ми остава много време

46075
преди 4 часа
Обожаван от милиони телевизионен водещ: Не ми остава много време
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Любима телевизионна звезда излезе с тъжно признание: "Не ми остава много време!". Неподражаемият ководещ на любимото на милиони зрители по света предаване, включително и на хиляди българи, "Топ гиър" - Джереми Кларксън, претърпя животоспасяваща операция, пише “Телеграф“.

препоръчано

На всичкото отгоре има съмнения за начален стадий на деменция, а през 2023 година му поставиха и слухови апарати.

Самият Джереми повдига завесата на драматичната ситуация със спешната операция, като сподели, че вече са му забранени куп неща. Преди операцията Кларксън споделя, че се тревожи за здравето си и признава: “Не ми остава много време“.

64-годишният великан от любимата тройка на "Топ Гиър" (Джереми Кларксън, Ричард Хамънд и Джеймс Мей), разкрива, че се нуждаел от операция, за да изчисти запушените артерии, след като се е почувствал зле на скорошен празник.

Пред журналисти той казва, шегувайки се със себе си: “Много съм благодарен на всички, които изпратиха подкрепящи съобщения, но аз съм добре. Просто трябва да не се занимавам ръчен труд или да изпразвам съдомиялна машина през следващите четири години".

Лошото състояние на артериите на тв шегаджията  наложило спешно поставяне на стент, който да я държи отворена и да възстанови притока на кръв към сърцето.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 октомври - лично щастие и приходи очакват Везните, сексуални разочарования за Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 октомври - лично щастие и приходи очакват Везните, сексуални разочарования за Скорпионите
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ осветлява нови схеми и измами на Терзиев и Бонев: Докога ще гледаме сериала Кметът беглец?! (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ осветлява нови схеми и измами на Терзиев и Бонев: Докога ще гледаме сериала "Кметът беглец"?! (ВИДЕО)
ново
Днес: 79
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК