Обработват кучешките площадки в Пловдив срещу кърлежи

ГОРЕЩО
БОМБА В ПИК! Ето го брачния договор на Бойко Рашков, най-богатия политик! Съпрузите поделят рекордните 19 имота. Резиденция в София с 12 бани, басейн и фитнес, част от резиденция на морето с 6 бани, два джипа, две къщи в Стара Планина, влог от 750 000 лв. остават за министъра (УНИКАЛНИ ДОКУМЕНТИ) ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с втори извънреден брифинг след разкритията за арестувания и съден за измами шеф на фонд "Земеделие": Продължаваме да настояваме за отговори! Радев дължи обяснение (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ДАНС започна проверка в Община Варна, души около боклука на морската столица ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Премиерът на Радев в нова гонка с медиите - закри важно заседание със синдикатите. ТЕЦ "Марица-изток" 2 на колене, синдикалните лидери категорични: Няма да се съгласим миньорите да станат берачи на лавандула (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) Валентина Маджарова е избрана за шеф на спецпрокуратурата 
Региони

Обработват кучешките площадки в Пловдив срещу кърлежи

5113
на 02.07.2020
Обработват кучешките площадки в Пловдив срещу кърлежи
Автор:   ПИК

Декаризация на площадките за кучета ще бъде извършена следващата седмица в Пловдив, съобщава „Трафикнюз”.

препоръчано

От От ОП „Дезинфекционна станция“ ще обработват и площи по еднократни сигнали от граждани. Специализираните площадки ще бъдат обработвани от 8 юли до  10 юли между 22:00 ч. и 04:30ч.

Днес и утре ще се извършва и обработка срещу бяла американска пеперуда. Ще бъде третирана декоративната дървесна растителност върху обществени площи, отново в късните часове на денонощието. На 6 и 7 юли предстои втора обработка срещу кестенов молец.

При дъждовно и ветровито време обработките продължават при следващ работен ден с благоприятни метеорологични условия.

Отглеждащите пчелни семейства в района на предстоящите обработки се съветват да ограничат полета на пчелите от 22:00 ч. до 04:30 ч.

 

Сподели:
Бомба x
Как да ядем картофи и да не дебелеем Как да ядем картофи и да не дебелеем
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с втори извънреден брифинг след разкритията за арестувания и съден за измами шеф на фонд Земеделие: Продължаваме да настояваме за отговори! Радев дължи обяснение (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с втори извънреден брифинг след разкритията за арестувания и съден за измами шеф на фонд "Земеделие": Продължаваме да настояваме за отговори! Радев дължи обяснение (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 320
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това