Образователният министър на Радев призна: Ще подкрепя Асен Василев и Кирил Петков

Акценти

Образователният министър на Радев призна: Ще подкрепя Асен Василев и Кирил Петков

13219
преди 22 часа
Образователният министър на Радев призна: Ще подкрепя Асен Василев и Кирил Петков
Автор:   ПИК

"В едно съм сигурен и то е, че България има нужда от промяна. Ще подкрепя Асен Василев и Кирил Петков", това отговори министърът на образованието проф. Николай Денков на въпроса дали би участвал в евентуален политически проект на Василев и Петков.

препоръчано

Денков не отговори категорично дали това означава, че няма да е част от следващия служебен кабинет и заяви, че ще изчака указа на президента.

Относно старта на учебната година той поясни, че до обяд училищата ще изпращат информация до Регионалните инспекции дали има заразени ученици. Ако заразените в цялото училище стигнат 10%, ще се наложи или ротация, или преминаване към дистанционна форма на обучение на конкретното учебно заведение.

"Държим на максимално присъствена форма, но за съжаление вероятно ще се наложи на места да преминат онлайн", допълни Денков.

Сподели:
Бомба x
ЗВЕЗДИТЕ ГОВОРЯТ: И да ви се покаже ангел, не се обяснявайте в любов, изрежете си ноктите ЗВЕЗДИТЕ ГОВОРЯТ: И да ви се покаже ангел, не се обяснявайте в любов, изрежете си ноктите
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Топ експертът по национална сигурност Боян Чуков за политическия разпад при властта на Радев и мигранската вълна: Внедряването на Кирил Петков е пробив в националната сигурност (НА ЖИВО) САМО В ПИК TV! Топ експертът по национална сигурност Боян Чуков за политическия разпад при властта на Радев и мигранската вълна: Внедряването на Кирил Петков е пробив в националната сигурност (НА ЖИВО)
ново
Днес: 201
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това