Образуваха досъдебно производство за пожара в целулозната фабрика в Стамболийски

Темида

Образуваха досъдебно производство за пожара в целулозната фабрика в Стамболийски

9940
преди 5 часа
Образуваха досъдебно производство за пожара в целулозната фабрика в Стамболийски
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Районна прокуратура-Пловдив наблюдава досъдебно производство за изясняване на причините за възникнал пожар в производствен цех в завод за хартия в гр. Стамболийски, обл. Пловдив. Сигналът за това е бил подаден днес, 24 септември 2024 г., около 10,30 часа. Според първоначалните данни огънят е тръгнал от машина от поточна линия в едно от помещенията на завода. Няма пострадали хора.  Към настоящия момент пожарът е загасен. 

препоръчано

По делото се извършват действия по разследването – разпити на свидетели, предстои да бъде извършен оглед и назначени експертизи и др.  Първоначалният срок на разследване е двумесечен.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Ето го топ хороскопа на Алена за вторник - денят е успешен за Овните и емоционален за Скорпионите САМО В ПИК: Ето го топ хороскопа на Алена за вторник - денят е успешен за Овните и емоционален за Скорпионите
ПИК TV x
Георги Харизанов пред ПИК TV: За каква антикорупция говорим?! Асен Василев влезе с една гарсониера в политиката, а осъмна собственик на голяма сграда в центъра на София (ВИДЕО) Георги Харизанов пред ПИК TV: За каква антикорупция говорим?! Асен Василев влезе с една гарсониера в политиката, а осъмна собственик на голяма сграда в центъра на София (ВИДЕО)
ново
Днес: 108
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК