Обраният Ставри Калинов: Откраднаха ми душата

КУЛТУРА

Обраният Ставри Калинов: Откраднаха ми душата

21191
на 11.02.2019
Обраният Ставри Калинов: Откраднаха ми душата
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Аз не мога да възстановя пак това, което са ми откраднали. Години ще ми отнеме, ако трябва да създам отново всичко това. Аз съм от хората, които работят бързо и безпогрешно, денонощно. Това заяви пред Би Ти Ви скулпторът и художник Ставри Калинов, чието ателие бе разбито и ограбено от неизвестни апаши. Крадците задигнали ценни статуетки и скъпи машини за обработка на метал. 

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

"Това са професионалисти. Откраднали са метала само. Картините не са пипани. Статуетките са за хиляди. Но те не разбират от това, пък и знаят, че ще ги хванат, ако тръгнат да ги продават. По-лесно е да ги дадат за претопяване", отбеляза творецът.

Калинов се оплака, че освен ценните статуетки апашите са задигнали и скъпи машини, с които е обработвал метала. "Те са си професионалисти", повтори още той. 

Скулпторът заяви, че се мести в Луковит. " Откраднаха ми душата", изплака обраният Калинов. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
Викат Бойко Рашков в комисията в парламента, която нищи ОПГ-то в Митниците! Хората на Слави: Това, което чухме от МВР, е скандално! Даваме договора с Боташ на българската прокуратура (ВИДЕО) Викат Бойко Рашков в комисията в парламента, която нищи ОПГ-то в Митниците! Хората на Слави: Това, което чухме от МВР, е скандално! Даваме договора с "Боташ" на българската прокуратура (ВИДЕО)
ново
Днес: 113
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК