ОБРАТНО В ДРЪНДАР: Пустеещ детски замък за милиони ли е единствената собственост, където Доган може да се подслони? (СНИМКИ)

Акценти

ОБРАТНО В ДРЪНДАР: Пустеещ детски замък за милиони ли е единствената собственост, където Доган може да се подслони? (СНИМКИ)

269806
на 30.08.2024
ОБРАТНО В ДРЪНДАР: Пустеещ детски замък за милиони ли е единствената собственост, където Доган може да се подслони? (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Детска градина в родното село на Ахмед Доган може да го приюти, предвид сложната му имотна ситуация от последните дни. Това май е единствената собственост, която му е останала.

препоръчано

Както ПИК съобщи, вчера стана ясно, че Сарая в Бояна и резиденцията на Росенец не са собственост на почетния председател, а на Данаил Папазов. Доган получи и ултиматум да напусне двете сгради.

Привърженици на ДПС-Доган прекараха цяла нощ пред сградите на сараите в Росенец и столичния квартал "Бояна", за да попречат да бъдат изнасяни вещи от там. Не е ясно къде е самият Ахмед Доган.

А детска градина под формата на замък в родното село на Доган пустее и чака своите обитатели, припомня в. Сега. 

Милиони са хвърлени за екзотичната сграда на четири етажа, чиято фасада е пищна, с формата на дворец, с арки кули, петлета, игрище, фонтан, алеи, с постройки за животни, земеделие, с пречиствателна станция. 

Доган вдигнал внушителната сграда на място, където всъщност няма деца и съответно дете не е влизало там никога. Детската градина не работи е никога не е отваряла. Хвърлените милиони просто са хвърлени. И никой не страда, на никого не му пука. Сградата просто стои като неуместен дар за съселяните на Доган.

В момента селото има 120 жители, само 13 от тях са деца, но хората ги водят на градина в околните селища, споделя кметицата Айше Иса.

Близки на Доган, чиито скромни имоти са в съседство, се грижат за терена от 14 дка, косят го редовно. 

Сега е моментът сградата на заживее нов живот и да подслони вече бездомния Доган, който може да се върне към корените си.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО) Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК