ОБРАТ: Бирмата влиза в пандиз в Дубай

Крими

ОБРАТ: Бирмата влиза в пандиз в Дубай

55144
на 23.03.2019
ОБРАТ: Бирмата влиза в пандиз в Дубай
Автор:   ПИК

Издирваният от Интерпол Георги Станоев-Бирмата, може да влезе в затвор в Дубай за 4 месеца. Причината е, че пернишкият тарикат, който духна през септември 2018 г., иска да се прадеда. Бирмата стана клиент на прокуратурата барабар с баща си Евлоги и брат си Антон заради канал за производство на цигари без бандерол.

препоръчано

Според слуховете в престъпните среди, Станоев се настанил в Дубай при своя стар авер Иван Танев-Универсалния. Сега обаче любителят на фолк певици искал да се предаде и да се върне у нас, но внезапно изникнал препъникамък.

Оказало се, че правните процедури в Дубай гласят, че преди ОАЕ да го екстрадират към България, ще трябва да прекара 4 месеца в местен зандан. Пандизите в емирството се славят с лошите си условия, гаврите между пандизчиите и ежедневната порция бой от надзирателите, пише столичен всекидневник.

Естествено, Жоро Бирмата категорично отказвал да се превърне в гадже на арабските содомити в местните зандани, затова и в момента не предприемал никакви стъпки в посока връщането си в България. 

Сподели:
Бомба x
СЛАДКО ОТМЪЩЕНИЕ! Няколко начина да го накараш да съжалява, че вече не сте заедно СЛАДКО ОТМЪЩЕНИЕ! Няколко начина да го накараш да съжалява, че вече не сте заедно
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Бареков скочи на Манолова: Защо излъгахте и ми скрихте сигналите за корупция, които бяха първи? Радев ви каза - остава ви една вечер (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Бареков скочи на Манолова: Защо излъгахте и ми скрихте сигналите за корупция, които бяха първи? Радев ви каза - остава ви една вечер (ВИДЕО)
ново
Днес: 52
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това