ОБРАТ! Нароченият за атентатор Довбаш: Ако съм терорист, защо съм жив и не съм арестуван!

ЧАС ПИК

ОБРАТ! Нароченият за атентатор Довбаш: Ако съм терорист, защо съм жив и не съм арестуван!

19033
на 22.03.2016
ОБРАТ! Нароченият за атентатор Довбаш: Ако съм терорист, защо съм жив и не съм арестуван!
Автор:   ПИК

Тук можеш да откриеш игрите на efbet, в които се крие Extra Bonus (18+)

Живеещите в Белгия братя Иван и Алексей Довбаш, които бяха посочени като заподозрени в терористичните актове в Брюксел, отрекоха съпричастност. Това съобщи ексклузивно руското „Еврорадио".

препоръчано

"Ако сме самобуийци, защо сме живи?! Ако сме терористи, защо не са ни арестували?, казва Иван Довбаш. Той заяви, че от 14 март ги подозират в тероризъм. Той и брат му Алексей сами се обърнали към белгийската полиция. "Те ни казаха, че нищо не им е известно и нямат претенции към нас", добавя Довбаш пред радиото.

След терористичните актове тази сутрин в Брюксел, там са задържани трима граждани на Беларус, съобщи руският сайт Sputnik преди два часа. Тази медия първа съобщи и назова имената на двамата братя беларуси Иван и Алексей Довбаш, както и на Марат Юнусов от Дагестан като евентуални извършители на кървавите атентати в белгийската столица. Тримата са приели исляма.

Според беларуските служби задържаните са заминали в Европа преди няколко години и скоро след това са били вербувани.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 138
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК