ОБРАТ: От принцеса, Гущерова стана Пепеляшка

ГАЛЕРИЯ ШОУ

ОБРАТ: От принцеса, Гущерова стана Пепеляшка

56931
преди 4 часа
ОБРАТ: От принцеса, Гущерова стана Пепеляшка
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

На пръв поглед изглежда, че Светлана Гущерова живее живот на принцеса, но в действителност ще се окаже Пепеляшка.

През моделката и майка на цели четири деца минава почти цялата домакинска работа в семейното й огнище, въпреки че обичайно си има и помощници, ангажирани с почистването.

препоръчано

Направо не е за вярване, но клиентки във фризьорския салон, който най-често посещава, чули Гущерова да споделя, че предния ден освободила помощницата си и собственоръчно се погрижила прозорците в жилището да заблестят от чистота, подшушнаха те пред "Hotnews".

Всъщност това не е нещо ново за блондинката. Назад във времето, в телевизионните си гастроли, се е случвало да си признава, че през най-лудите си години, призори, след връщане от нощен клуб, не си ляга, докато не лъсне моминския си апартамент.

Откакто се кротка, далеч по-големи отговорности тегнат над плещите й, освен чисто майчините й задължения към дъщерите и синовете й. И все пак звучи невероятно, че съумява наред с грижите за четири все още малки деца, да е "тайфун" и в домакинската работа. Но, знае ли човек - тихите води нали били най-опасни.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да не пътуват, Лъвовете да не влизат в конфликти, проблеми за консервативния Скорпион САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да не пътуват, Лъвовете да не влизат в конфликти, проблеми за консервативния Скорпион
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 57
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК