Обсъждат "новото смело предложение" на Мей за Брекзит

Европа

Обсъждат "новото смело предложение" на Мей за Брекзит

10660
на 20.05.2019
Обсъждат новото смело предложение на Мей за Брекзит
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Британската министър-председателка започва да обсъжда тази седмица със своите министри детайлите на обещаното от нея "ново смело предложение" за Брекзит. Тя ще се опита за четвърти път да спечели мнозинство за одобряването му в парламента, предаде ДПА.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Очаква се на правителственото заседание във вторник да бъде подписан пакетът с предложения, който да бъде включен в законопроекта за излизане от ЕС, съобщава британската агенция Прес асосиейшън. Според правителствени източници законопроектът ще включва мерки за защита на правата на работещите, бъдещи търговски спогодби с Европейския съюз, мерки за опазване на околната среда и разпоредби за Северна Ирландия, съобщава БТА.

Лидерът на лейбъристката опозиция Джереми Корбин обаче каза, че няма да подкрепи законопроекта, който Мей ще внесе за гласуване в парламента през юни.

Корбин каза вчера пред Би Би Си, че не е чул в законопроекта да има нещо съществено различно от досегашните три варианта.

Преговорите за компромис между консерватори и лейбъристи, които продължиха шест седмици, се провалиха в петък, ден след като Мей се съгласи да предложи график за оттеглянето си идния месец.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
ПИК TV: Борисов на среща със симпатизанти: ППДБ са направили 200 метра път за 3 години, а до него дупки и жаби скачат. Засилва се усещането, че се връщаме на власт. Цял живот съм се имал за умен и красив и сега изведнъж се яви Христо....(ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПИК TV: Борисов на среща със симпатизанти: ППДБ са направили 200 метра път за 3 години, а до него дупки и жаби скачат. Засилва се усещането, че се връщаме на власт. Цял живот съм се имал за умен и красив и сега изведнъж се яви Христо....(ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 56
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК