Обществена баня за кучета отвори врати в София

Животът днес

Обществена баня за кучета отвори врати в София

15182
на 29.06.2019
Обществена баня за кучета отвори врати в София
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Автомат за къпане на кучета е новата атракция за стопаните на четириноги в столицата. Обществената баня за кучета се намира в квартал "Света Троица" и е на принципа на автомивката. Работи с монети, банкноти и жетони, разказа БНТ.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Швейцарската овчарка Мона тежи 40 кг. Допреди няколко месеца за собственика ѝ къпането е било истинско приключение. Затова новата обществена баня е най-доброто решение в летните горещини - не само за кучетата, но и за стопаните им. С нея те спестяват много средства и нерви.

„Ако човек със средно или голямо куче желае да го изкъпе не в домашни условия, той трябва да го даде в грууминг салон, а едно къпане на такова куче струва между 60 и 100 лева, докато при нас и най-голямата порода може да бъде изкъпана в рамките на 15 лева“, разказа д-р Цветан Симеонов, собственик на зоомагазин.

Машината работи със седем програми, а всеки стопанин сам избира колко време да продължи банята. Процедурата е като в истински спа комплекс - топла вода, шампоан, балсам и масаж междувременно. Има и противопаразитен шампоан.

И за финал - за да бъде напълно истинско, кучето се радва и на изсушаване със сешоар.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО)
ново
Днес: 123
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК