Община Ружинци е отделила 100 бона за ремонт на пътища

Региони

Община Ружинци е отделила 100 бона за ремонт на пътища

5855
на 19.04.2015
Община Ружинци е отделила 100 бона за ремонт на пътища
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

 100 000 лв е отделила Община Ружинци за закърпване на дупки на общинската пътна мрежа след зимния период, каза Венцислав Ванков, кмет на общината, предаде агенция "Фокус".

Според него най-големият проблем е състоянието на републиканския път от Ружинци до село Динково, който е с много дупки, които в момента са изрязани, но не са попълнени с асфалт. От общинската пътна мрежа се предвижда изкърпване на дупките по отсечката Ружинци – Плешивец и отсечката от главен път Е 79 към Черно поле и пътя Ружинци – Дреновец в посока към село Бело поле.

Венцислав Ванков посочи, че няма да има средства за ремонти на улици в малките населени места на общината.

„Преди години взимахме от речното корито на река Лом камък за насипване на улиците в малките населени места. Преди две години обаче от Басейнова дирекция – Плевен ни направиха акт за това и спряхме да взимаме камък от реката. Нямаме обаче средства да докараме фракция от село Гранитово и улиците в малките населени места са в ужасно състояние”, допълни Венцислав Ванков. 

препоръчано

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Стрелците влизат в конфликт с шефа, Везните - в отлично настроение в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Стрелците влизат в конфликт с шефа, Везните - в отлично настроение в офиса
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 4
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК