Вход
София
Времето в София 7 o C

Община Ямбол отменя церемонията за Деня на народните будители заради COVID-19

Община Ямбол отменя церемонията за Деня на народните будители заради COVID-19

на 28.10.2020
5382
0
Община Ямбол отменя церемонията за Деня на народните будители заради COVID-19
Автор: ПИК
28.10.2020
0
5382

Тържественото честване на Деня на народните будители и церемонията по връчване на наградите „Млади таланти“, които трябваше да се състоят на 1 ноември, неделя, от 14:00 часа на площадното пространство пред Народно читалище „Съгласие-1862“, се отменят поради усложняващата се епидемиологична обстановка в България и заповед №-РД-01-626/27.10.2020 г. на министъра на здравеопазването на Република България проф. д-р Костадин Ангелов.

Наградените ученици и учители ще бъдат допълнително уведомени за начина, времето и мястото на връчване на наградите „Млади таланти“ на Община Ямбол. Ръководството на Община Ямбол призовава гражданите, които ще почетат празника с поднасяне на цветя пред барелефа на Ради Иванов Колесов, да спазват предписанията за лични предпазни средства и спазване на физическа дистанция.

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 19063
архив

На гроба на застреляна мутра издигнали паметник във формата на мобилен телефон. След ден на екрана било написано: “Абонатът е извън обхват”...

x
ПИК TV ПРЕДСТАВЯ: Мегапроектът на българското правителство - ще караме ли по "Хемус" до Варна 50 години след старта на строителството (ЕКСКЛУЗИВЕН ФИЛМ)
x
САМО В ПИК! ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Близнаците са повлияни от емоцията, лъжи за лесни успехи подвеждат Козирозите
x