Общопрактикуващ лекар от Разград се включи в борбата с коронавируса

Здраве

Общопрактикуващ лекар от Разград се включи в борбата с коронавируса

3906
на 20.11.2020
Общопрактикуващ лекар от Разград се включи в борбата с коронавируса
Автор:   ПИК

Общопрактикуващият лекар от Разград д-р Селиме Карагьозова се включи в борбата с коронавируса. Засега тя е единственият личен лекар, който се е отзовал на призива за помощ на разградската многопрофилна болница.

препоръчано

Лекарката е специалист по вътрешни болести и кардиология и сама е изявила желание да работи допълнително в интензивно отделение, за да даде макар и кратка почивка на част от колегите си в болницата.

"Колегите в болниците работят вече почти осем месеца без почивки, а пък по принцип, понеже имам екип и за мен е по-лесно, в събота и неделя мога да отида да помогна малко на колегите. Това е съвсем малка помощ от моя страна - в рамките на две дежурства седмично, за да могат и те да си поемат въздух”, разказва д-р Селиме Карагьозова.

Сподели:
Бомба x
Кои са най-сериозните и най-забавните зодии Кои са най-сериозните и най-забавните зодии
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО)
ново
Днес: 10
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това