ОБЪРНА МУ ГРЪБ: Братът на Чеченеца се отрече от него

Животът днес

ОБЪРНА МУ ГРЪБ: Братът на Чеченеца се отрече от него

22571
на 07.04.2023
ОБЪРНА МУ ГРЪБ: Братът на Чеченеца се отрече от него
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Петко Караилиев е мой брат, с когото обаче не поддържам контакт повече от 15 години. Това написа във Фейсбук заместник-кметът на район "Западен" в Пловдив Димитър Караилиев, след като медии излязоха с информация, че е брат на Петко Караилиев-Чеченеца, станал известен с отвратителното видео, в което се гаври с момче в неравностойно положение.

препоръчано

Караилиев призова да не се спекулира с темата и положението му, тъй като никой не може да избира роднините си, пише "Марица“. Ето и цялото изявление на заместник-кмета:

По повод публикации в медиите, в които е намесено моето име и местоработата ми с цел политическо внушение, заявявам следното:

Петко Караилиев е мой брат, с който обаче не поддържам контакт повече от 15 години. Потвърждавам, че не живеем на един и същи адрес и всички, които ме познават, могат да потвърдят думите ми.

Петко е голям човек, който сам отговаря за действията си. Като негов брат никога не съм правил опит да прикривам или извинявам постъпките му.

Напротив - осъждам действията му, в които беше замесено и момче в неравностойно положение. Има правораздавателни органи, които да решат дали е виновен, или не!

Обръщам се с призив и към младите хора - внимавайте с действията си, във и извън социалните мрежи, особено когато те засягат и други хора.

Призовавам медиите да не спекулират с темата, защото никой човек не може да избира или да контролира роднините си", написа Димитър Караилиев.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 66
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК