Обявиха жълт код за горещо време за 11 области утре

Прогноза за времето

Обявиха жълт код за горещо време за 11 области утре

14867
на 23.07.2023
Обявиха жълт код за горещо време за 11 области утре
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Най-високата температура днес е измерена в Сандански - 39 градуса, потвърдиха за БТА от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).

препоръчано

В Хасково, Чирпан, Пловдив термометрите са показали 37 градуса. Горещо е било и в Кърджали. 

За утре от НИМХ обявяват жълт код (предупреждение от първа степен) за горещо време в централна част Северна България, както и за по-голямата част от Южна България. Според публикуваните на сайта на института данни 11 области ще бъдат в "жълто". От НИМХ посочват, че през новата седмица времето ще бъде динамично. Пред първите дни ще бъде много горещо, като във вторник и сряда се очаква температурите да надхвърлят 40 градуса. По Черноморието и в планините ще бъде слънчево. След обяд и през нощта срещу четвъртък, с преминаване на добре изразен студен атмосферен фронт, температурите бързо и значително ще се понижат, очакват от НИМХ.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 14
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК