ОГНЕНА ВЕНДЕТА: Запалиха една от фирмените коли на бизнесмена Даниел Бачорски

Крими

ОГНЕНА ВЕНДЕТА: Запалиха една от фирмените коли на бизнесмена Даниел Бачорски

32665
на 22.01.2024
ОГНЕНА ВЕНДЕТА: Запалиха една от фирмените коли на бизнесмена Даниел Бачорски
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Управител на фирма за почистване твърди, че една от служебните му коли е изгоряла посред нощ в Нови хан. Според Даниел Бачорски става дума за умишлен палеж. За съжаление това не е първият подобен случай. Става въпрос за трети изгорял служебен автомобил, който пламва при неизяснени обстоятелства.

препоръчано

„Първите два случая бяха преди няколко години. За тях имам някаква яснота. Причината беше конкуренция. Не дължа пари на никого. Има обаче дружества, които дължат на нас. За съжаление, в България рядко нещо е доказано”, обясни пред Нова телевизия Даниел Бачорски.

Според жена му – Анастасия Ангелова, извършителите са проучили, че двамата няма да са в България по това време и затова са действали.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО) УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО)
ново
Днес: 48
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК