ОГНЕН АД: Пожар изпепели четири къщи в Черни Осъм

Инциденти

ОГНЕН АД: Пожар изпепели четири къщи в Черни Осъм

8368
на 19.03.2023
ОГНЕН АД: Пожар изпепели четири къщи в Черни Осъм
Автор:   ПИК

Пожар повреди тежко четири къщи в центъра на троянското село Черни Осъм, съобщи на Фейсбук кметът на Троян Донка Михайлова.

препоръчано

Тя добави, че пожарът вече е потушен от троянските пожарникари. Няма пострадали хора, с изключение на жена, която е изживяла тежък емоционален стрес. Оказана ѝ е медицинска помощ. 

От областната дирекция на МВР в Ловеч съобщават, че сигналът за пламъците е подаден в около 9:00 часа тази сутрин. На място огнеборците са установили, че пожарът е тръгнал от покрив на две слепени къщи и е обхванал покривите на още две. Най-вероятната причина за пламъците е неизправен комин.

Според първоначалния оглед покривът на двете къщи, откъдето е тръгнал пожарът, е напълно унищожен, а на съседните две – частично, допълва БТА.

На място на инцидента е била Донка Михайлова, заедно с със заместник-кмета Ангел Ангелов.

“Изяснихме нуждите на засегнатите от пожара хора. Общинският съветник Владислав Кардашимов, председател на кооперация “Обнова“, осигури подслон и финансирането на семейство, което остава без покрив. Останалите семейства ще бъдат приютени от близки. Поех ангажимент пред хората от четирите къщи, че още утре ще внеса в Общинския съвет предложение за финансово подпомагане. Със специалисти на Общината утре ще осигурим и първоначално обследване на конструктивното състояние на сградите. При необходимост ще помогнем с техника, дрехи и завивки“, добави кметът на Троян.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
Сексолог посочи най-големите комплекси на жената при секс Сексолог посочи най-големите комплекси на жената при секс
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Нови бомби от Колтуклиева и Недялков. Брутално за медийния октопод на Промяната: БТВ - Нова - БНТ. Журналистката пита Гешев защо не разследват разкритията за купуване на депутати от Киро и Руди Гела - ето какво й отговорил главният прокурор (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Нови бомби от Колтуклиева и Недялков. Брутално за медийния октопод на "Промяната": БТВ - Нова - БНТ. Журналистката пита Гешев защо не разследват разкритията за купуване на депутати от Киро и Руди Гела - ето какво й отговорил главният прокурор (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК