Ограничават движението в тунел „Правешки ханове“ на АМ „Хемус“

Животът днес

Ограничават движението в тунел „Правешки ханове“ на АМ „Хемус“

7025
на 13.02.2024
Ограничават движението в тунел „Правешки ханове“ на АМ „Хемус“
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Днес - 13 февруари, от 10 ч. до 14 ч. ще бъде ограничено движението в тунел „Правешки ханове“ на АМ „Хемус“. Ще се подменят лампи в тръбата в посока София, по която от ноември миналата година преминава целия трафик, съобщават от АПИ.

препоръчано

Припомняме, че от 8 ноември м. г. започна основен ремонт в тръбата за Варна.

Около 30 лампи ще бъдат сменени, с което ще се повиши безопасността на движение и ще се осигури по-добра осветеност и видимост за шофьорите.

При подмяната на осветителните тела утре пътуващите ще се пренасочват по обходен маршрут. Пътуващите за Варна ще се пренасочват от пътен възел „Правец“ при 52-и км на АМ „Хемус“ по път I-3 София - Ботевград и при п. в. „Осиковица“ при 62-и км ще продължават по автомагистралата. Пътуващите за София при п. в. „Осиковица“ при 62-и км на АМ „Хемус“ ще се насочват по път I-3 София - Ботевград и ще продължават по автомагистралата при п. в. „Правец“ при 52-и км.

Агенция „Пътна инфраструктура“ апелира шофьорите да карат внимателно със съобразена скорост, да спазват правилата за движение и да не предприемат рискови изпреварвания, с които застрашават безопасността на всички останали пътуващи. Да не се използват аварийните ленти по автомагистралите за по-бързо придвижване при натоварен трафик. По този начин се възпрепятства преминаването на превозните средства със специален режим на движение в случай на инцидент.​ 

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 14 юни - Лъвовете да сдържат емоцията си, Везните да не прекаляват със стремежа си към власт САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 14 юни - Лъвовете да сдържат емоцията си, Везните да не прекаляват със стремежа си към власт
ПИК TV x
Николай Бареков пред ПИК TV: Ще има правителство на ДПС с мандата на ГЕРБ. Скоро Пеевски и Борисов ще стигнат до война (ВИДЕО) Николай Бареков пред ПИК TV: Ще има правителство на ДПС с мандата на ГЕРБ. Скоро Пеевски и Борисов ще стигнат до война (ВИДЕО)
ново
Днес: 4
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК