ОГРОМЕН СКАНДАЛ В СЪРБИЯ: Треньор на Цървена звезда преби треньор на Партизан

Бетано
Други спортове

ОГРОМЕН СКАНДАЛ В СЪРБИЯ: Треньор на Цървена звезда преби треньор на Партизан

6643
на 08.11.2022
ОГРОМЕН СКАНДАЛ В СЪРБИЯ: Треньор на Цървена звезда преби треньор на Партизан
Автор:   ПИК

Огромен скандал избухна в съседна Сърбия, след като гребната асоциация на страната съобщи, че треньорът по гребане на Партизан Никола Стоич е бил пребит на базата на „гробарите“ от президент на Цървена звезда.

препоръчано

„Днес в Белград в пределите на федерацията по гребане на Сърбия се случи тревожно събитие, необичайно за света на нашия спорт. Душан Ковачевич, президент на Цървена звезда, нападна нашия най-отличен гребец и треньор на олимпийците ни. Без причина той беше удрян няколко пъти в главата, след което Стоич губи за кратко съзнание с окървавена глава. Това е още едно доказателство какви хора ръководят асоциацията ни“, се казва в съобщението на Партизан.

Следвайте ПИК вече и в Телеграм

Сподели:
Бомба x
4 основни причини и 13 субфактора защо правим секс 4 основни причини и 13 субфактора защо правим секс
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! От ТЕЦ Бобов дол скочиха срещу съсипията на кабинета Петков: Управляваха ни хора, които не са имали един ден трудов стаж. Стигне ли се до закриване, излизаме на улицата. Няма да оставим политиците да се гаврят с нас (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! От ТЕЦ "Бобов дол" скочиха срещу съсипията на кабинета "Петков": Управляваха ни хора, които не са имали един ден трудов стаж. Стигне ли се до закриване, излизаме на улицата. Няма да оставим политиците да се гаврят с нас (ВИДЕО)
ново
Днес: 10
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК