ОГРОМЕН ШОК: Спартак Варна е в безизходица, Томаш поема ЦСКА

Футбол

ОГРОМЕН ШОК: Спартак Варна е в безизходица, Томаш поема ЦСКА

13439
на 28.08.2024
ОГРОМЕН ШОК: Спартак Варна е в безизходица, Томаш поема ЦСКА
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Собственикът на Спартак Варна - Павлин Николов, е изпаднал в безизходица след като Александър Томаш е взел решение да напусне клуба.

препоръчано

Бизнесменът обяви, че няма вариант за нов треньор, тъй като не е очаквал, че Томаш ще напусне в посока ЦСКА, информира "Гонг“.

Треньорът има договор за две години и именно поради тази причина ЦСКА ще плати неустойка в размер на 250 хиляди лева. Очаква се до края на седмицата преминаването на Томаш при "червените" да се официализира.

Вчера феновете на Спартак Варна изригнаха срещу треньора, като написаха, че Томаш няма чест.

Треньорът пък е обявил пред ръководството, че мечтата му била да поема ЦСКА. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да не пътуват, Лъвовете да не влизат в конфликти, проблеми за консервативния Скорпион САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да не пътуват, Лъвовете да не влизат в конфликти, проблеми за консервативния Скорпион
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 61
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК