Огромна интрига! Суперталант на ЦСКА "скача" на "Левски"

Футбол

Огромна интрига! Суперталант на ЦСКА "скача" на "Левски"

28864
на 22.09.2016
Огромна интрига! Суперталант на ЦСКА скача на Левски
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

След сериозната сензация вчера, когато Локо София отстрани ЦСКА от турнира за Купата на България, сега още един тим, подвизаващ се във Втора лига ще се опита да спре топ отбор от Първа лига.

препоръчано

Царско село и "Левски" ще излязат днес от 16:00 часа в мач от 1/16-финалите на турнира. Сериозен брой кадри на ЦСКА личат сред футболистите и ръководството на домакините.

А може би от спортно-техническа гледна точка, Радой Божилов е най-интересното име. Припомняме, че той бе считан за суперталант в школата на ЦСКА и дори получи шансове за изява при "червените", с наставник Стойчо Младенов. Което засилва интригата преди днешния двубой.

Сега се очаква Радой да води атаката на Царско село в мача със "сините". При всички положения играчът ще "скочи" на терена и ще се опита да разкрие най-добрите си футболни качества. Отборът на "Левски" София се намира в победна серия, а срещата се очертава изключително интересна.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 13
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК