Огромна новина за селекцията на Левски

Политика

Огромна новина за селекцията на Левски

11801
на 21.06.2024
Огромна новина за селекцията на Левски
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Левски ще извади средства, за да подсили халфовата си линия. На "Герена" са преценили, че позицията в средата на терена е ключова и ще трябва да се инвестират пари, за да се привлече класен чужденец.

препоръчано

Треньорът на сините Станислав Генчев на няколко пъти заяви, че не иска количество, а качество в селекцията и желанието му ще бъде удовлетворено от ръководството. Затова и представянето на полузащитника се бави заради продължаващите преговори. На стадион "Георги Аспарухов" се надяват те да приключат положително и по-скоро играчът да позира със синята фланелка, за да може адаптацията му да премине по-бързо и да бъде готов за старта на първенството.

Левски има нужда от подсилване в тази зона, тъй като се видя през пролетта, че там зейна дупа след изваждането на Андриан Краев от състава. Той отказа да подпише нов договор с клуба и мажоритарният собственик Наско Сираков го отстрани, напомня "Тема спорт". Халфът тренира през пролетта с втория отбор и наскоро си тръгна като свободен агент. Все още обаче не е подписал с друг отбор.

свързани новини

Станислав Генчев търси играч с профила на Краев, който да е силен физически и да организира атаките. Такъв в момента в състава му няма, а Карлос Охене, Патрик Мислович, Асен Митков и Асен Чандъров показаха, че не могат да се справят с тази роля и сините си патиха от това.

До момента Левски се подсили с трима нови - крайните защитници Майкон и Алдаир Невеш, както и с нападател в лицето на Алекс Колев. Столичани още водят преговори и за халфа на Крумовград Серкан Юсеин, който е желан от Генчев и не е изключено да се озове на "Герена", като и за него трябва да се плати трансферна сума, тъй като има действащ договор с клуба от Родопите. Очаква се попълненията да бъдат повече от обявените през пролетта от Наско Сираков пет.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 35
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК