ОГЪН И ЖУПЕЛ: Страшен скандал гръмна в сглобката - Лена нападна Пеевски, Кирил Петков е заплашен с... 

Епицентър

ОГЪН И ЖУПЕЛ: Страшен скандал гръмна в сглобката - Лена нападна Пеевски, Кирил Петков е заплашен с... 

929442
на 30.09.2023
ОГЪН И ЖУПЕЛ: Страшен скандал гръмна в сглобката - Лена нападна Пеевски, Кирил Петков е заплашен с... 
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Не стигат скандалите от последните дни с парите за определен обръч от фирми от ПВУ и протестите на служителите на ТЕЦ-овете и мините, но и нов непредвиден конфликт заплаши крехкия мир в правителството на сглобката.

препоръчано

Забърка го бившият говорител на Кирил Петков от времето му като премиер - Лена Бориславова. 

Юристката, която на 19 септември роди и кара своето майчинство, нападна скрития премиер на ротационния кабинет Делян Пеевски. В последно време депутатът от ДПС се изявява като говорител на правителството и пръв спасител във всички напрегнати ситуации, които се изпречат на пътя на (не)коалицията.

По-рано днес съпредседателят на "Промяната" Кирил Петков публикува гневна декларация срещу ГЕРБ и ДПС. Според бившия премиер депутатите на Бойко Борисов, начело с Делян Добрев, искат да ударят правителството.

Лена, която най-вероятно е автор на текста, качен от Петков в социалната мрежа, сподели публикацията му. Под нея потребители нападнаха Бориславова, че Делян Пеевски всеки ден се подвизава по медиите като говорител на кабинета и че моделът ГЕРБ е бил заместен от "модела Пеевски решава проблемите". 

"Аз нямам контрол над медийните изяви и инициативи на въпросния господин. И на мен ми е неприятно, че не спира да се изявява, но не ПП му подава микрофона", отвърна младата майка на критиките. 

Други предупредиха Бориславова, че с темпото, с което Пеевски превзема всичко, няма да има партия, в която да се върне след майчинството. 

Смелата реакция на Лена Бориславова като нищо може да довлече сериозни проблеми на нейния покровител Кирил Петков. Той има горчив опит от случаи, в които Делян Пеевски му е "набивал канчето" за нещо, за което не е доволен. Последният такъв бе от лятото, преди ваканцията на депутатите, когато Пеевски сериозно крещя на Петков заради гласуването на ППДБ срещу ДПС.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 май - Близнаците да си наложат спокойствие, Козирозите да се пазят от скандал с брачната половинка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 май - Близнаците да си наложат спокойствие, Козирозите да се пазят от скандал с брачната половинка
ПИК TV x
Проф. Антоанета Христова с ЕКСПЕРТЕН АНАЛИЗ пред ПИК TV: ГЕРБ, ДПС и ППДБ потискат кампанията, защото разчитат на твърдите си ядра! Нови компромати - в седмицата преди вота (ВИДЕО) Проф. Антоанета Христова с ЕКСПЕРТЕН АНАЛИЗ пред ПИК TV: ГЕРБ, ДПС и ППДБ потискат кампанията, защото разчитат на твърдите си ядра! Нови компромати - в седмицата преди вота (ВИДЕО)
ново
Днес: 33
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК