Ожънаха 16 килограма канабис от плантация в Тръстеник

Крими

Ожънаха 16 килограма канабис от плантация в Тръстеник

5940
на 31.08.2022
Ожънаха 16 килограма канабис от плантация в Тръстеник
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Повече от 16 кг канабис са иззети при полицейски действия срещу отглеждането на наркокултури в град Тръстеник. Това съобщават от пресцентъра на Областната дирекция на МВР (ОД на МВР) в Плевен.

препоръчано

В момент на полагане на грижи по отглеждане на насаждения от рода на конопа в дворно място в града са задържани 53-годишни мъж и жена. При претърсване в дома им са открити 27 растения с височина от 40 до 240 см, туба с течен листен тор и пакетче, съдържащо семена за посев. От насажденията е отделена листна маса с тегло над 16 кг и е иззета за лабораторно изследване.

По случая е уведомен прокурор в Районната прокуратура в Плевен и е започнато досъдебно производство. Мъжът и жената са задържани за срок до 24 часа.

свързани новини

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на Промяната и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на "Промяната" и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО)
ново
Днес: 8
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК