ОКОВАН В БЕЛЕЗНИЦИ, касапинът от хотел "Рила" втрещи съда: Радвам се, че убих Златена, тя беше демон!

Крими

ОКОВАН В БЕЛЕЗНИЦИ, касапинът от хотел "Рила" втрещи съда: Радвам се, че убих Златена, тя беше демон!

92092
на 19.12.2018
ОКОВАН В БЕЛЕЗНИЦИ, касапинът от хотел Рила втрещи съда: Радвам се, че убих Златена, тя беше демон!
Автор:   ПИК

Служители на Съдебна охрана доведоха в Софийски градски съд 37-годишният Димитър Ръжев, който уби по изключително жесток начин в понеделник сутринта 24-годината Златена в хотел в центъра на София. Днес Ръжев дойде в съда окован с белезници.

препоръчано

Припомнямя ви, че Ангел Бандъков от Криминална полиция – СДВР вчера разкри, че убийството на Златена е извършено по особено жесток начин.

Пред съдията Ръжев заяви, че е приел доста алкохол, взимал е хапчета, шмъркал е, но въпреки това е има спомени за случилото се. „Сега каквото Господ реши“, допълни той, предава "Новини БГ".

От вещите лица  стана ясно, че той има доказана шизофрения, отключила се още в детските му години, за което е бил лекуван многократно. Те обясниха, че Димитър Ръжев е разказал спокойно какво е извършил, но е използвал доста заучени фрази.

Прокуратурата настоя да се изясни какво е точно психичното състояние на обвиняемия, за да стане ясно може ли той да носи отговорност, симулира ли.

От Прокуратурата обясниха, че на база събраните доказателства Ръжев е извършител на убийството. Това се доказва от събраните свидетелски показания, както и от останалите следи по тялото на жертвата. С вилица, той е пробол окото ѝ, като преди това жертвата е починала от задушаване и следствие на мозъчно черепна травма.

Прокуратурата настоя той да бъде настанен в психиатричната клиника в Ловеч. В отговор на това Ръжев каза: „Нямам проблем, каквото дойде“.

Съдът определи обвиняемият Ръжев да бъде настанен в болницата в град Ловеч, за да бъде установено неговото психиатрично състояние.

"Радвам се, че я убих", каза без капка угризение 37-годишният Димитър Ръжев. След безцеремонното признание в съда той обясни на журналистите, че Златена била демонът, която подала "ябълката на жена му, а тя от своя страна на него". Пак от обяснянията му пред медиите стана ясно, че не момичето, с което са се познавали от няколко месеца, е причина съпругата му да го напусне. "Остави ме, защото, след като се родиха децата, заобичах повече тях и исках да спя при тях, а не с нея", добави той.  Попитан - вярно ли е, че упражнявал домашно насилие над съпругата си, Ръжев отговори: "Не, само съм я удрял няколко пъти". Той сподели също така, че си плащал на Златена и двамата са посещавали и други градове заедно.

 

Сподели:
Бомба x
Диетата с малко мазнини намалява тестостерона Диетата с малко мазнини намалява тестостерона
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Звезда от Откраднат живот тайно стана майка за втори път САМО В ПИК TV: Звезда от "Откраднат живот" тайно стана майка за втори път
ново
Днес: 145
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това