Окончателно! Агитката на Стяуа 1300 души в София

Футбол

Окончателно! Агитката на Стяуа 1300 души в София

6104
на 27.08.2014
Окончателно! Агитката на Стяуа 1300 души в София
Автор:   Милан Николов

Последвайте ни в Google News Showcase

Само 1000 души пътуват от Букурещ към София за мача Лудогорец-Стяуа от Шампионска лига, научи българският сайт Romanian-Football.com от фенове на Стяуа. Към тях се очаква се слеят още около 300 румънци, които са в България. 

препоръчано

Феновете разказаха, че от Лудогорец са дали 1500 билета, като 500 от тях са отишли за официални лица в Стяуа. 

Голяма част от феновете на Стяуа са на море, така че се очаква от българските курорти те да дойдат с коли до София. Така агитката може да набъбне на около 1300 души. Румънците ще бъдат настанени в сектор Г, където няма да бъдат допускани фенове на ЦСКА. 

Припомняме, че в румънската преса се тръбеше, че ще дойдат около 10 000 румънци. 

Феновете на Стяуа очакват около 1000 фена на ЦСКА да викат за гостите, но те ще са в секторите А и В.  

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 2 юли - Овните да се въздържат от взимане на важни решения, Козирозите да не прекаляват с хвалбите си САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 2 юли - Овните да се въздържат от взимане на важни решения, Козирозите да не прекаляват с хвалбите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Ивелин Михайлов с шокиращи разкрития за раздора с Николай Марков - ДПС и ГЕРБ натискат Величие за кабинет през полковника. Марков към Ивелин: Смъртта ти няма да бъде достойна, ще бъдеш унищожен! (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Ивелин Михайлов с шокиращи разкрития за раздора с Николай Марков - ДПС и ГЕРБ натискат "Величие" за кабинет през полковника. Марков към Ивелин: "Смъртта ти няма да бъде достойна, ще бъдеш унищожен!" (ВИДЕО)
ново
Днес: 79
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК