ОКОНЧАТЕЛНО! Общинският съвет в Пловдив отне акциите на Панаира от Георги Гергов

Региони

ОКОНЧАТЕЛНО! Общинският съвет в Пловдив отне акциите на Панаира от Георги Гергов

16647
на 27.04.2017
ОКОНЧАТЕЛНО! Общинският съвет в Пловдив отне акциите на Панаира от Георги Гергов
Автор:   ПИК

Почти единодушно общинските съветници в Пловдив гласуваха за връщане на акциите на Международен панаир Пловдив на държавата.

„За“ решението гласуваха 39 от общинските съветници, „против“ се обявиха четирима общински съветници от БСП, трима се въздържаха. По този начин беше отменено решението от 13 април, с което Общинският съвет прие близо 21% от акциите с намерението на територията на Панаира да бъде построен Дом за пловдивската опера.

След промяна в обществената нагласа и решение на политическа партия ГЕРБ по никакъв начин партията да не се свързва със скандалите около мажоритарния собственик Георги Гергов в последните дни, решението на Общинския съвет също беше променено. Това се случи след близо двучасови дебати в Общински съвет – Пловдив.

препоръчано

Следвайте ПИК вече и в Телеграм

Сподели:
Бомба x
4 основни причини и 13 субфактора защо правим секс 4 основни причини и 13 субфактора защо правим секс
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! От ТЕЦ Бобов дол скочиха срещу съсипията на кабинета Петков: Управляваха ни хора, които не са имали един ден трудов стаж. Стигне ли се до закриване, излизаме на улицата. Няма да оставим политиците да се гаврят с нас (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! От ТЕЦ "Бобов дол" скочиха срещу съсипията на кабинета "Петков": Управляваха ни хора, които не са имали един ден трудов стаж. Стигне ли се до закриване, излизаме на улицата. Няма да оставим политиците да се гаврят с нас (ВИДЕО)
ново
Днес: 11
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК