Вход
София
Времето в София 7 o C

Окопната война за спасяването на Корнелия Нинова с картечарката Деница Златева и обесилите Трайчо Костов

Окопната война за спасяването на Корнелия Нинова с картечарката Деница Златева и обесилите Трайчо Костов

на 17.06.2019
88699
49
Окопната война за спасяването на Корнелия Нинова с картечарката Деница Златева и обесилите Трайчо Костов

Едва ли някой е забравил какво се е случило на 9. IX. 1944 г. - пълна победа на въоръжените сили над здравия разум.

Същото се случи и в БСП вчера - на 16 юни 2019 г. Въоръжената до зъби с процедурни хватки и лъжи клика на лъжливата лидерка Корнелия Нинова победи здравия разум на социалистите, които се опитваха да спасят партията си.

Нека изброим въоръжението на спасилата кожата Нинова за сметка на бъдещето на столетницата в окопната война, която сама обяви на партията си.

Бомбените удари на тежка процедурна манипулация на конгреса с предварително подготвени възвания от маломерни и изгубили всякакви избори местни структури, ръководени от картечарката Деница Златева, която по обем го докарва на световна шампионка по сумо.

Едрогабаритната дама с отчайващо ниска подкрепа в БСП си знаеше предварително, че ще ръководи инфарктния конгрес на партията, тъй като се появи близо 2 часа преди началото му в НДК с антураж от помъкнали папки апаратни поддръжници на Нинова.

И стана водеща само с един глас, даден по време на заседанието на 57-членното ръководство на конгреса заради трима от вътрешната опозиция, която закъсняла с две-три минути, тъй като не открила залата и още един, който пък давал интервю по радиото.

Картечарката успешно се правеше на луда през цялото време, докато се дебатираше по дневния ред, използвайки методи именно от времената, когато любимата ѝ партия е разстрелвала враговете на народа и враговете с партиен билет.

Вместо да се обсъжда дневния ред, мощната Златева пусна леката кавалерия на предварително подготвени възвания в защита на Нинова от Пазарджик, Казанлък и не знам си още къде, които зовяха да се оттегли оставката. Между другото, комунистическите партийни организации от същите градове са изпращали възвания да бъде обесен комунистът Трайчо Костов като чужд шпионин.

Явно в тая партия поколенията се менят, но нравите - не. Независимо дали искат да спасяват някого или да го убиват. И независимо дали са прави или не.Тъй де, нали сетне всичко може да се припише на колективната безотговорност и убитият да бъде реабилитиран. Също традиция в тази партия.

Докато леката кавалерия хвърляше къчове по конгресния терен, в дъното на огромната Зала 1 на НДК енергичен човечец развяваше вестник пред микрофона. И веднага беше забелязан от картечарката, макар хора да имаше и на по-предни микрофони. Не защото картечарката с диоптрични очила е чак толкова зорка, а защото по сценарий се знаеше на кой точно микрофон и в кой точно момент ще заподскача незнайния снайперист Петър Цветковски - забележете - от Борован, който да поиска прекратяване на изказванията, тъй като последователите на убийците на Трайчо Костов се изчерпаха.

Но картечарката направи обходен маньовър и внезапно извади на сцената гранатомета с лицето на самата лидерка в оставка Корнелия Нинова, която  - забележете - беше толкова спонтанна, че чете от лист сополивия си отказ да подаде вече обявената си оставка.

Както винаги откакто е лидер, Нинова наруши регламента и плещи повече от допустимото, като изричаше по три взаимно противоречащи си тези в минута и обвиняваше опонентите си във всичко, което върши самата тя. Нейната реч подлежи само на един вид експертен анализ - психиатричен. Не би било зле да е написан и на ръка за по-прецизен анализ на психиатрите.

Шизеофренните ѝ твърдения стигнаха кулминацията си, когато тя изстреля очаквания от 2 седмици залп - че няма да подаде оставка, а бойното поле на конгреса се взриви от възторжени ръкопляскания. Сигурно такива хора са ръкопляскали по същия екзалтиран начин и на присъдата за обесването на Трайчо Костов.

А пък Нинова, следвайки стратегията на гробокопачите на БСП, изрече дълго обмисляното от щаба ѝ й репетирано изречение, с което обезсмисляше целия свикан от самата нея конгрес. Но в бързината допусна фройдистка грешка, с която публично се досамоуби. За да натрапи твърдението, че ръкоплясканията са вот на доверие към нея, тя обяви, че в някои европейски страни решенията се приемали с ГЛАСУВАНЕ. После се коригира - С РЪКОПЛЯСКАНИЯ.

Тъй де, гласуването в този случай никак не беше желателно. Нито за доверието към Корнелия Нинова, нито за оставката ѝ, която изобщо отпадна от дневния ред поради липса на такава.

След захода на  Нинова картечарката Деница Златева сложи край окопната война, сещайки се за режисирания стрелец от Борован, и обезсмисли целия по-нататъшен конгрес, а бойните отряди на Нинова запълзяха от окопа към кафенета и магазини.

Нинова беше спасена. Партията - орезилена.

Но победата на лидерката с обявена, но неподадена оставка си остана Пирова. Точно от онези битки, за които истинските пълководци знаят, че не печелят войни.

Защото първата война, която БСП начело с Нинова изгуби трайно вчера, беше войната ѝ с ГЕРБ. Оттук нататък е много интересно как ще поискат оставката на когото и да било от опонентите си. Защото те винаги ще птат: "Ама аз как да я подам - по ниновски или наистина?!".

БСП изгуби и войната да бъде себе си. Защото каквито и възгласи да издига кликата на Нинова към членовете на партията си, всеки от тях винаги ще има правото да попита: "Ама ние сега за какво се борим - за доверието на хората или за спасяването на Нинова?!".

Изгуби и възможността да бъде демократична партия, защото картечарките на Нинова от партийната централа, леките кавалерии от Пазарджик, Казанлък и не знам си още къде и стайперистите от Борован и трънско винаги ще бранят авторитарната еднолична власт на лидерката, без която просто няма да съществуват на социалистическата карта, където заради спасяването на редник Нинова беше унищожена цяла партия.

Политическите противници на БСП снощи сигурно яко са се начерпили от радост. Оттук нататък на цялата партия й предстои само едно - да ринат миризливи нечистотии. Или, ако перифразираме патриарха Иван Вазов, пиянството на една партия. В случая обаче дори и лудия Мунчо се скатава и не протестира, защото участта му е ясна - на бесилото! Понеже се оказа, че наследниците на убийците на Трайчо Костов в БСП са живи.

Сподели:
Напиши коментар »
(49)
1
Поздравявам БСП и ДПС със Супсидията от 1 ЛЕВ
2
Курнела сама доказа , защо и викат Другарката ЛЪЖА . Защото се ОТМЯТА „ ЛЪЖЕ и МАЖЕ !!!!!!!!!!!!!
3
----------> Ще върне на власт БСП и ЗАДЪЛЖИТЕЛАНАTA купонна система. Стига с това неравенство !!! Другарски съдилища, затвор и РАЗСТРЕЛ за богатите - ЗА ДА СМЕ СИ ОТНОВО ВСИЧКИ ЕДНАКВО БЕДНИ !!! Вън от ЕС и НАТО !!! Искаме да сме като дугарите в Северна Корея !!! Слава на БКП и лично на другарките Нинова и Йончева и на другаря Радев !!! Слава и на другаря Ким Чен Ун !!
4
Глупостта и простотията дъно нямат, винаги може и още. От злоба и експанзивен слугинаж авторката на човек не прилича
5
Ето това е Импексовия морал на Импексовата Барсала, в паралелната Импексова държава!!........... Заслепената от жаждата и за власт Импексовата Барсала , би по наглост и безочие Румен Пъпката, злобната и крадлива кучка Йо и СС Момата, взети заедно. Сънуваща власт гнусна Импексова курабия, е Божието наказание за тая мракобесна и крадлива болшевишка партия. След като разчисти, и малкото останали читави комунета, и ги замени с крадливи гнусни импексови БСПдирастчета, Импексовата Барсала която е с по нисък от магистрална труженичка морал, се е насочела в ограбването на червената каса. Така ще остане само с маса от дебили и кретени, и то без пари, така това ще е началото на края на болшевишката шайка, докарала милион национални катастрофи и беди, на родината ни. И това Импексово изчадие, иска държава да ни управлява, НЕ НЕ и пак НЕ, народа ни на това срамно и миризливо влечуго, ВЛАСТ няма да и даде!! ............................................................................................................................................. Затова ще продължавам да питам импексовата Курабия, Румен Пъпката Омбоцмана Мая Костинбродска и СС Момата “ЗАЩОТО СА ЦОЦАГЛИСТИ“, как така крадливата кучка Йо има три къщи за гости и то с БАСЕЙНИ, а аз нито една. Как така Импексовата курабия открадна Импекс за десетки милиона, а не. Как така Румен Пъпката, си назначи любовницата на две държавни заплати, а аз не получавам нито една. Това е така, защото съм глупава и наивна ли, или щото не съм близала нечий премиерски сладолед, или сладоледа на руски КГБе агент!!
6
Нека остана кака Курка начело на столетницата... Тамън ще ги досъсипе!
7
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
8
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
9
Курни Нинова е и г-жа Лъжа и Измама.Ето това е СПРАВЕДЛИВОСТ по ниновски.А сега чакаме и Ленчето да хукне пак по студията със изтърканите си папки.
10
Злобна и гнусна статия. Опитът за вътрешнопартиен преврат и колаборация с GЕРБ не успя. Гергов ще трябва да връща пари. И не само той...
11
незабравимо, имах съученик който пишеше в автобиографията си, че произхожда от семейство на интеликтуалци,участващи активно в партийния и обществен живот, подкрепят политиката водена от БКП и хоп отиде да учи в СССР, а като се върна uазваше гордо къ де е завършил и стана член на БКП ЗАЩОТО БЕШЕ ЗАВЪРШИЛ ТАМ, след 89 година го уволниха веднага от работа защото беше завършил в СССР, минаха години и сега е активист познайте на кой
12
Ха, ха, ха, никога не се бях смял толкова, колкото като четох коментарите във файса за този"мил,обаятелен и красив"звяр с особените уши, които трябваше да разкъса оправната, умна, упорита и харесвана жена Нинова ,ама в крайна сметка стана така, че звероподобното същество само си изяде ушите от яд, че не можа да вземе останалите пари от заявената поръчка! Язък!
13
„Аз дойдох от бизнеса. По принцип всичко читаво в България работи за частния сектор, в държавния са само кратуни." – г-н Бойко Борисов, в-к „24 часа", 29.03.2002 г. ++ „По данни на Евростат, България е на първо място по производство на тикви и кратуни за 2016 г. с рекордните 133 000 тона. След нас са Испания с 97 000 тона, Франция с 96 000 тона, Германия с 87 000 тона и Португалия със 75 000 тона годишно произведени тикви и кратуни.“ - http://news.bnt.bg/bg/a/evrostat-blgariya-e-nay-golemiyat-proizvoditel-na-tikvi-v-es ++ Гласувалите за ГЕРБ на последните евроизбори са 607 194 човека или всеки от тях е допринесъл към видимите резултати на ГЕРБ средно с по 219 кг тикви и кратуни.
14
Много силна памет имаш. Вие сигурно тогава с Плевнелиев сте ходили на протест. Сега остава и да си спомниш, как е изглеждал плаката?
15
Абе, какво ги коментирате толкова. Не ги ли виждате горките. Дебели, грозни или и двете, ама всичките малоумни. Не са вече интересни с тъпотията си. Забравете ги и така безславно, ще си отидат.
16
Един лев държавна субсидия за подаден глас е напълно достатъчен. След като една партия може да похарчи една кола пари на данъкоплатеца за конгрес, наем за зала в НДК и транспорт на симпатизанти само и само лидерката им да каже, че не си е подала оставката, която преди няколко дни подаде , е това е супер нахалство и безочие. Така че 1лв. на глас стигат.
17
Тая "оставка" Нинова я разигра като "тука има - тука нема"..... Под чашките НЯМАШЕ ТОПЧЕ и над 500 лапни-шарани изгубиха "играта"!... НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА МИ КАЖЕ: За какво бе нужно свикването на този "конгрес"?.... Напънала се планината и родила мишка!
18
Това е да си журналист, да пишеш глупости и да ти се смеят хората!
19
Проявете повече старание,не искам да ви упреквам че сте се изчерпали относно Нинова, но статията ви ме оставя равнодушна,даже един присмех се надига към нивото на журналистката.
20
№10, Гергов няма да връща милиони, а Нинова ще спира ЧЕРВЕНАТА ТЕЛЕВИЗИЯ и този път ще кани на Бузлуджа само "Оркестър за погребения" за БСП!
21
ПИК ще ви хване рака от жлъч , колкото и да ви е яд ,че не стана схемата на Бойко, това у положението
22
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
23
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
24
“схемата“ на Бойко е да строи,да строи и пак да строи!!Вашата схема е да рушите,да бавите,да лъжете,да крадете,да се гуцате и да занимавате България и Европа с мизериите си и с мръсните си нумера и интриги!!
25
отговор на коментар
Ха ха, голям страх ви тресе, драги господа...умирам жт кеф като ва слушам..това вашато е болестно състояние, само за Нинова говорите и пишете! Живи и здрави,ама и след местните какво ще плавите не знам...,
26
Тъй умират от страх че 12 пъти ви р-азпориха х-алките ГЕРБ невежо червено говедо!
27
№18 не е Раптор а Рупор на болните фантазии на Нинова,Радев, Карадайъ и подобни маргинали! Спете спокойно ДРОГА..ри, власт няма да има за крадците и продажните руски агенти БСП+ДПС+Радев! Квакайте си в блатото Позитано 20 и на Дондуков 2 !Очаква се да регистрира нова фирма БСП-ЕООД КОРНИ без СИЕ с адрес на регистрация БРИТАНСКИ ВИРДЖИНСКИ ОСТРОВИ! А червените малоумници да духат на Корни пръднІята, дано се измирише Позитано
28
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
29
Мислех си, че а Травестита БАБА ИВА е на село да гледа Патки, обаче луд умора нема и ПЕДЯЛКО пак я е прибрал. За щастие ние ще ходотайстваме, и ще я уредим на 4 ти километър при най добрия психиатър, дано и помогне. В което не вярвам.
30
този път точен коментар на събитията
31
Како Ивче, жегата ти действа лошо, мисълта ти е разпиляна, очите блуждаят, глава се люшка, буквите се мержелеят. Не разбра ли красавице моя, Корни ви ги заби здраво, до дъно и всякакво словесни еквалибристики са безмислени. Парите които ви даде Божеството от Б отидоха на вятъра.
32
Ударих.те дъното! Вече ставате за смях с вашите комплекси спрямо Нин.ова, То бива -бива, ами намерете някакви по-интиресни теми, стига сте ни занимавали с вътрешнопартийните дела на Бсп..досадно е..Дайте малко крюки как Цв Ц ближе рани, да не ци да е огишъл на закуска в Амепика, Цец.ка как прекарва отпуската и т.н..
33
Като Обобщение : ЛЪЖЛИВА курнела , ЛЪЖЛИВО ръководство , ЛЪЖЛИВ конгрес , ЛЪЖЛИВА партия ... а избирателите и остават ИЗЛЪГАНИ щото искат да бъдат ЛЪГАНИ да вярват в ХИМЕРИ ,,, Това са БСП=ДЕБИЛИте !
34
Постъпило е предложение до Юнеско рождения ден на другарката Нинова да бъде обявен за международен ден на хумора и лъжата, а Крушовица за световна столица на селския тарикатлък!
35
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
36
партизаните на БСП и БКП ограбиха мандрите на хората през царско време и извършиха убийство на невинни хора в църквата “ Света Неделя “...ОТ ТОГАВА ДО ДЕН ДНЕШЕН БКП - БСП - БКП не са си променили методите на действия ..саботажи , агресия ,страх всяват сред обществото с най различни деяния ..терористи червени
37
Много сте възмутителни бре червен русофилски гейзер ки и твоите колеги олигофрени ,че кой ви е викал в тоя сайт бре мръсни д-яволски изчадия да с-ерете позитански г-овна от сутрин до здрач че да имате претенции към ПИК вашта м-амица долнопробна из-мет изчезвайте във вашия ментелив болшевишки сайт КРАВАТЪ м-иризливи д-ебили!
38
по времето на БСП нямаше бизнесмени , а имаше олигарси , контрабандисти на петрол и износ на ток и всякакви мошенгии от престъпни мозъци ...сега когато икономиката е осветена и е на чисто , Корнела заплашва идиректно честните бизнеси , като вижда пречка в тях , понеже те не искат партийно влияние в дейността си и не искат БСП и бандити да им се мотаят в краката ...с една дума никой не иска БСП за нищо , камо ли за бизнес или съдружие и прочие ..даже КОМШИИТЕ бягат като чуят БСП ...не ги искат даже за съседи ...щот са бандити ..
39
За тази жена ,фикс идея и е власта.Това достоинство,чест и гордост са второстепенни неща.Стози си ход,загуби и малкото уважение към нея.Срам и позор НЕуважаема другарко.
40
За кво похарчи парите на кумунистите да учиш в Москв и Прага? Мисловен бълвоч на объркан човек.
41
Простете, уважаеми другари и другарки от столетницата, но пишман-капиталистът Гергов, хемелеонката Корнелия , кремълският натовец Радев,наглата и ненаситна Йончева както и оядените им другарчета нямат общо нито със социализма, нито със социалдемокрацията, нито с каквато и да е идеология. При тях интереса клати феса и им е през оная работа дереджето на баламурниците и пенсионерите които все още гласуват за БСП ! Даже на руснаците още през 1993 г. им писна от наглите и крадливи комунисти , биха им шута като със закон забраниха тяхната КПСС и рахатясаха.Само ние и диваците в Северна Корея продължаваме да ги търпим и дундуркаме..... Докога ???
42
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
43
Никакви окопи или други съоръжения не могат да спрат търкалянето по нанадолнището на БСП ! Една селянка от Крушовица излезе толкова хитра, че навря 100 -годишна достолепна партия в кен.ефа ! Нищо не може да спаси няколкото останали идейни социалисти от пагубната простащина на една селска влас.титутка! Как се докараха до такъв крах , социалистите дори не разбраха - още ходят с отворени усти от изненада, лапат мухи и гледат като замаяни ,защото вихъра Борисов е държавник и не позволява да се еб.ава.те с народа му ! Запомнете,другари изк.латени червени еу.глени !
44
Ивa страда много. И от дълго време. Страда от безкypиe. На 39 години съм. Признавам, до сега по грозна жена от Ивa не съм виждал. Като гледате главата и можете да си представите как изглежда пyткaтa и. Тази жена, по скоро това нещо може да накара всеки xyи да увисне. И точно това нещо нарича Деница "едрогабаритна". Боклук !
45
Само коментара за Деница Златева от едно-две изречения е достатъчен за да се "вникне в душата на Ива Николова". Толкова злоба, толкова злъч рядко се чете по страниците. Само да я " светна" - завистта е оправдана при положение, че авторката е сигурно поне ДВА пъти по-дърта от Златева. Външния вид и крещящата разлика между двете изобщо няма да коментирам. Ива - достоен последовател на Беновска!
46
Много точна статия. Браво на Ива Николова!!!!
47
Браво на Ива Николова за смелостта да покаже истинското лице на тази партия,партия занимаваща се с долни интриги,лъжи,с много клюки и измислици.Чудя се какво правят там честните,работливите,можещите и знаещи членове,защото около тяхната "лидерка" се виждат само службогонци,подмазвачи лишени от мисъл хора.За тях основното е пари,пари и само пари.Там идеи няма там има желание за власт и ограбване на народа.
48
Дорогие товарищи и товарищки,я рекомендую вам смотрет клип"Ой беда,беда,беда а я баба молода".Все.
49
отговор на коментар
25 Аз не виждам ГЕРБ да се тресе от страх.От страх се тресе БСП,защото добре знаят,че на местните избори разгрома на БСП ще е категоричен. И не защото ГЕРБ е наи обичаната партия. А ,защото БСП стана най ненавижданата партия.Особено след като властта в нея попадна в ръцете на преватизаторката Корнелия Нинова.Тя със своето просташко, арогантно ,скандално и лъжливо поведени настрои,по- голямата част от интелигентния електорат срещу себе си.Впрочем напоследък в БСП много упорито се говори и за необяснимо как някакви изчезнали от партиината каса на БСП десетки милиони с парите с които има право да разполага има единствено крадливата Корнелия Нинова.Така че №- 25 БСП я очаква огромен провал
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого бихте гласували за кмет на София?
Общо гласували: 22030
архив

Изпращайки колежка Сийка до дома, Ники разбра как ще свърши вечерта по надписите в асансьора....

няма нови новини
Днес: 41
hot
най-четени новини в момента
сега
2664
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
Да ругаеш и блъскаш полицаи, а премиерът и МВР да ти се извинят? Може, ако си журналист в "Клуб Зет" и "Свободна Европа". Пияният Боришев към униформени: "Тъпанари, боклуци, тумбаци, ушеви, мразя ви! Освен че съм пиян, съм на наркотици!" После блъска униформен и... вика адвоката на Иванчева (ОБНОВЕНА/ДОКУМЕНТИ)
x
Тези зодии имат нечовешка интуиция
x