Оланд и Меркел обсъждат в Страсбург тероризма, миграцията и единството на ЕС

ЧАС ПИК

Оланд и Меркел обсъждат в Страсбург тероризма, миграцията и единството на ЕС

5585
на 07.02.2016
 Оланд и Меркел обсъждат в Страсбург тероризма, миграцията и единството на ЕС
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Неформалната среща на френския президент Франсоа Оланд и германския канцлер Ангела Меркел започна в Страсбург. Тя се провежда в сградата на префекта на региона, предаде ТАСС, цитирана от "Фокус".
В центъра на вниманието на двамата лидери ще бъдат три проблема: кризата с миграцията, борбата срещу тероризма и противодействието на заплахата на Великобритания да напусне ЕС.
Париж и Брюксел през миналата седмица засилиха контактите с Анкара и Атина, за да обсъдят възможността за повишаване на ефективността на управлението на миграционните потоци. Според френски дипломатически кръгове, в Страсбург страните ще „сверят часовниците си“ по редица аспекти от последната серия от преговори.

препоръчано

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 73
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК