Олимпийската шампионка Мадлен Радуканова се мести в Сливен по любов

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Олимпийската шампионка Мадлен Радуканова се мести в Сливен по любов

187911
на 12.02.2024
Олимпийската шампионка Мадлен Радуканова се мести в Сливен по любов
Автор:   ПИК

Атрактивни Джакпоти и Нови Игри от efbet (18+)

Олимпийската шампионка с ансамбъла от Токио 2020 Мадлен Радуканова бързо-бързо върна килограмите си след раждането.

препоръчано

В първите дни на януари златното момиче стана майка на момиченце. Не минаха и два месеца обаче и тя отново е в отлична форма.

"Когато забременях, бях 55 кг, отидох да раждам - 70 кг, и сега съм 54", разкри красивата млада майка пред феновете си в Инстаграм, където организира чат, докато бебето Карина спи.

Тя призна също, че в началото на бременността била убедена, че с любимия Божидар Темелков ще си имат момче. "Радвам се повече, че си имаме прекрасно момиченце първо. Второто ще е момче", зарече се Мадлен.

Скоро тричленното семейство ще напусне София, за да се премести в родния на бившия национал по джудо Сливен. "Работата на Божидар е там, моята вече е да се грижа за Карина", обясни Мадлен, която ще има помощта на родителите и брата на любимия мъж.

свързани новини

В столицата пък се осланя на своите татко Милен и мама Наташа, както и на сестра си Лилия.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 4 март - емоцията пречи на Овните, всичко започнато носи успех на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 4 март - емоцията пречи на Овните, всичко започнато носи успех на Скорпионите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Въпреки напъните на сглобката да изчегърта празника - не се гаси туй, що не гасне: На 3 март Русия ни освободи от турско робство! (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Въпреки напъните на сглобката да изчегърта празника - не се гаси туй, що не гасне: На 3 март Русия ни освободи от турско робство! (ВИДЕО)
ново
Днес: 91
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК