"Омикрон" отложи американската Евровизия

ГАЛЕРИЯ ШОУ

"Омикрон" отложи американската Евровизия

4344
на 26.01.2022
Омикрон отложи американската Евровизия
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Американската Евровизия, която трябваше да стартира до дни, се отлага. Това решение взеха организаторите от телевизионния канал NBC, които ще излъчат състезанието на територията на САЩ.

препоръчано

Американския песенен конкурс, както е официалното наименование на серията от концерти, взаимствани от Евровизия, ще дебютира на 21 март.

За разлика от музикалното състезание на Стария континент, което включва изпълнения на живо само за седмица, спектаклите в САЩ ще продължат до 9 май. Това означава, че американският победител ще бъде избран само ден преди първия полуфинал на Евровизия 2022, когато ще се изявят и българските представители Intelligent Music Project.

свързани новини

Според регламента, всички 50 щата ще имат свой представител на Американския песенен конкурс. Надпреварата ще се състои от три квалификационни кръгове, два полуфинала и финал.

Според информация на американското издание Deadline, причината за по-късния старт на конкурса е бързото разпространение на последния вариант на коронавируса - Омикрон.

$Тъй като проектът се състои от предавания на живо, логистиката може да бъде трудна в настоящата вълна в цялата страна$, коментират организаторите.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Стрелците влизат в конфликт с шефа, Везните - в отлично настроение в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Стрелците влизат в конфликт с шефа, Везните - в отлично настроение в офиса
ПИК TV x
ПИК TV! БСП иска спиране на преговорите с Украйна за продажбата на реакторите от Белене (ВИДЕО) ПИК TV! БСП иска спиране на преговорите с Украйна за продажбата на реакторите от "Белене" (ВИДЕО)
ново
Днес: 43
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК