Онколози от столична болница с безплатни онлайн консултации. Ето кога

Здраве

Онколози от столична болница с безплатни онлайн консултации. Ето кога

3163
на 31.01.2021
Онколози от столична болница с безплатни онлайн консултации. Ето кога
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Онколози от столичната болница „Свети Иван Рилски“ ще дават безплатни онлайн консултации на 4 и 5 февруари по повод Световния ден за борба с онкологичните заболявания - 4 февруари, съобщава БНР.

препоръчано

Кампанията се организира за втора поредна година в университетската болница „Свети Иван Рилски“.

„Целта е в условия на пандемия пациентите да бъдат улеснени - обясни доктор Виолетка Маринова, един от водещите онколози в клиниката по хематология и онкология. - Да бъде всичко онлайн, което означава да следят сайта на нашата болница, като в линка ще могат да изпращат документите си, въпроси към нас. Предполагам, че ще бъде много полезно за нашите пациенти, тъй като има пациенти и от провинцията, които търсят нашата помощ“.

Документи и изследвания могат да изпращат хора с хематологични и онкологични проблеми, добави доктор Маринова. По думите ѝ контактът с пациента е безценен, но по време на епидемична обстановка това е най-безопасният начин за консултация.

„Решението за лечение на онкоболния е в един неотложен аспект и би трябвало да се започне по-рано, колкото е възможно“, добави доктор Маринова.

Консултациите ще се извършват на 4 и 5 февруари от 16:00 до 19:00 часа.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена в деня за размисъл - в Раците бушуват агресия и емоция, Съдбата поднася изненади на Девите САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена в деня за размисъл - в Раците бушуват агресия и емоция, Съдбата поднася изненади на Девите
ПИК TV x
Проф. Георги Рачев пред ПИК TV с ЕКСПРЕСНА ПРОГНОЗА: Времето в неделя ще е толкова хубаво, че не може да служи като оправдание за негласуване Проф. Георги Рачев пред ПИК TV с ЕКСПРЕСНА ПРОГНОЗА: Времето в неделя ще е толкова хубаво, че не може да служи като оправдание за негласуване
ново
Днес: 84
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК