ООН бие аларма: Гладът в Газа достига застрашителни размери

СВЕТЪТ ДНЕС

ООН бие аларма: Гладът в Газа достига застрашителни размери

7847
на 27.03.2024
ООН бие аларма: Гладът в Газа достига застрашителни размери
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Най-малко 12 души са се удавили в Газа, след като опитали да достигнат в морето пратка с хуманитарна помощ.

препоръчано

Инцидентът станал край Бейт Лахия в северната част на Ивицата. Кадри показват как сандъци с парашути се спускат от небето, а огромна група хора се насочва към водата, за да ги вземе.

От ООН предупреждават, че гладът достига застрашителни размери в Ивицата Газа. Израел продължава да нанася въздушни удари в палестинската територия, въпреки безпрецедентната резолюция на ООН незабавно прекратяване на огъня, която стана възможна след като САЩ не участваха в гласуването.

Тази нощ Тел Авив отзова своя екип преговарящи от Катар, като обяви, че разговорите за примирието са "в задънена улица". Израел и "Хамас" взаимно се обвиняват за продължаващата война в Газа.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ПИК TV: Депутатите приеха поправки в бюджета, препитват седем министри на редовния контрол в НС - НА ЖИВО ПИК TV: Депутатите приеха поправки в бюджета, препитват седем министри на редовния контрол в НС - НА ЖИВО
ново
Днес: 37
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК